HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε τη μείωση του αφορολογήτου η κυβέρνηση προχωρά στην πιο μεγάλη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων

Με τη μείωση του αφορολογήτου η κυβέρνηση προχωρά στην πιο μεγάλη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΛΑ.Ε.

Με τη μείωση του αφορολογήτου κάτω από τις 6.000 ευρώ το χρόνο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στην πιο μεγάλη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων

Η μείωση του αφορολογήτου κάτω από τις 6.000 ευρώ το χρόνο (με τις μέχρι τώρα κατευθυνόμενες διαρροές να αναφέρουν τα 5.600 ευρώ για τον άγαμο) θα θέσει οριστικά στο περιθώριο, την κατηγορία των εργαζομένων και των πολιτών με πενιχρά εισοδήματα τα οποία δεν επαρκούν ούτε για τα απαραίτητα. . Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωρά στη μεγαλύτερη ταξική επίθεση σε βάρος των μη εχόντων, που έχει γίνει από την έναρξη των μνημονίων μέχρι σήμερα.

Χωρίς ίχνος κοινωνικής ευαισθησίας και αιδούς, παρά μόνο με δηλώσεις – «φούσκες» επικοινωνιακού χαρακτήρα για την περαιτέρω παραπλάνηση του λαού για δήθεν τερματισμό της λιτότητας, η κυβέρνηση συμφώνησε με τους δανειστές – «οικονομικούς δολοφόνους» να «εξοντώσει» οριστικά τους φτωχούς και νεόπτωχους εργαζομένους και γενικότερα τους πολίτες οι οποίοι ήδη ασφυκτιούν οικονομικά. Τα κατώτερα ταξικά στρώματα που ήδη επιβαρύνονται με την πιο υψηλή μεταξύ των χωρών της ΕΕ έμμεση φορολογία, πλέον θα κληθούν να καταβάλλουν επιπλέον ποσά της τάξης των 250 έως και 600 ευρώ το χρόνο στην εφορία για την επίτευξη των «πρωτογενών πλεονασμάτων»!

Αιδώς κύριοι της κυβέρνησης

Γραφείο Τύπου της ΛΑ.Ε.
14/3/2017

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων
Επομενο αρθρο
Εκδηλώσεις της Τ.Ο. Λευκάδας του ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.