HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜε τον Φοιτητικό Σύλλογο του ΤΕΙ Λευκάδας συναντήθηκε ο Θανάσης Καββαδάς

Με τον Φοιτητικό Σύλλογο του ΤΕΙ Λευκάδας συναντήθηκε ο Θανάσης Καββαδάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα 13 Ιουνίου 2017

Με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΕΙ Λευκάδας συναντήθηκε ο Θανάσης Καββαδάς
Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΕΙ Λευκάδας είχε χθες ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο βουλευτής συνεχάρη του φοιτητές για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή πρόοδο.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα των κτηριακών εγκαταστάσεων και της ανάγκης μεταστέγασης του ΤΕΙ, όπου οι φοιτητές εξέφρασαν έντονα την ανησυχία τους για τη λειτουργία του ΤΕΙ εάν δεν υπάρξει άμεσα λύση.

Ο βουλευτής τους ενημέρωσε αναλυτικά σχετικά με το πρόβλημα και την υπάρχουσα κατάσταση καθώς και για τις παρεμβάσεις του για την επίλυση του θέματος, από την ανάληψη των βουλευτικών του καθηκόντων μέχρι σήμερα.

Και οι δύο κατέληξαν ότι θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες, προκειμένου να μην υπάρξουν νέες καθυστερήσεις και τελικά η Λευκάδα, που είναι το μόνο νησί των Επτανήσων που δεν έχει λύσει το κτηριακό του πρόβλημα, βρεθεί προ εκπλήξεων στο άμεσο μέλλον.

Μεταξύ άλλων, κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, οι φοιτητές εξέθεσαν τα ζητήματα που τους απασχολούν, όπως το πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζουν στο νησί, καθώς και τους προβληματισμούς τους για την οικονομική κατάσταση και τις δύσκολες συνθήκες εργασίας που έχουν να αντιμετωπίσουν με την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θ. Γαλιατσάτου με το Δ.Σ. της Επτανησιακής Συνομοσπονδίας
Επομενο αρθρο
Όλη η ομορφιά του Ιονίου σε ένα λεπτό-video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.