HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜε το δεξί η Νίκη Λευκάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1

Με το δεξί η Νίκη Λευκάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1

Με νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Νίκη Λευκάδας σήμερα Κυριακή 16-10 στο κλειστό γήπεδο επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου με 77-72.

Δύο αγωνιστικά πρόσωπα έδειξε η ομάδα της Νίκης στον σημερινό αγώνα. Το μέτριo στο 1ο και 4ο δεκάλεπτο και το πολύ καλό στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Ο αγώνας ξεκίνησε μουδιασμένα από πλευράς Νίκης με αρκετά λάθη και χαλαρές άμυνες, με αποτέλεσμα η ομάδα του Κρόνου να προηγείται σε όλο το πρώτο δεκάλεπτο.

Τελείως διαφορετικό πρόσωπο έδειξαν τα κορίτσια της Νίκης στο 2ο και 3ο δεκάλεπτο. Με ηρεμία στο παιχνίδι, πολύ καλή άμυνα, καλή κυκλοφορία της μπάλας και με εξαιρετικό κρεσέντο στην επίθεση, άλλαξαν το σκηνικό και έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 15 πόντους.

Ότι πέτυχαν σ΄αυτά τα δύο δεκάλεπτα τα κορίτσια της τοπικής ομάδας ανατράπηκε στο 4ο δεκάλεπτο, αφού η Νίκη ξαναφόρεσε το αγωνιστικό πρόσωπο του 1ου δεκαλέπτου. Πετυχαίνοντας μόνο δύο πόντους στα πρώτα έξι λεπτά έδωσαν το δικαίωμα στις αντίπαλες να ροκανίσουν τη διαφορά στους 4 πόντους μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι ελπίζοντας ακόμη και στη νίκη.

Τελικά η εμπειρία ορισμένων παικτριών της Νίκης απέτρεψε την ανατροπή με την τοπική ομάδα να αποχωρεί τελικά νικήτρια με σκορ 77-72.

Τα δεκάλεπτα; 23-25, 49-42, 69-57, 77-72.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 8, Τελίδου 17, Καμπουράκη, Μπράουν 18, Μπότση, Γούναρη 6, Ψυχογιού 11, Γράψα, Παπαδοπούλου, Λογοθέτη, Στάρα 16, Δεληγιάννη 1.

Προηγουμενο αρθρο
Χαλάζι σαν κορόμηλο στην πόλη της Λευκάδας! [video]
Επομενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες Ορεινού Τρεξίματος «Lefkas Trail Run»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.