HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜε το Gulfstream θα κυκλοφορεί στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας για οικονομία

Με το Gulfstream θα κυκλοφορεί στην Αθήνα ο Αλέξης Τσίπρας για οικονομία

Εκπληκτοι οι περίοικοι αλλά και οι οδηγοί που διέρχονταν από την Ηρώδου Αττικού είδαν σήμερα το πρωί τον Πρωθυπουργό να επιβιβάζεται βιαστικά σε ένα τζετ που ήταν παρκαρισμένο έξω από το Μέγαρο Μαξίμου

Εναν «αέρα» Αβάνας έφερε στην φιλήσυχη Ηρώδου Αττικού το πρωθυπουργικό Gulfstream
Εναν «αέρα» Αβάνας έφερε στην φιλήσυχη Ηρώδου Αττικού το πρωθυπουργικό Gulfstream

Μετά το ταξίδι στην Κούβα οι υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις του Αλέξη Τσίπρα συνειδητοποίησαν ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο συμφέρει πολύ περισσότερο από τις πρωθυπουργικές λιμουζίνες.

Μάλιστα οι πρώτες δοκιμές έδειξαν ότι το Gulfstream είναι ό,τι πρέπει για τις μικρές διαδρομές που πραγματοποιεί καθημερινά ο Πρωθυπουργός από το Μαξίμου μέχρι τη Βουλή ή μέχρι το σπίτι του στην Άνω Κυψέλη -μέσω του περιφερειακού των Τουρκοβουνίων- και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, αφού η κηροζίνη έχει πολύ μικρότερο ΦΠΑ σε σχέση με το πετρέλαιο.

Ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου ξεκίνησαν εργασίες στο γκαράζ του κτιρίου προκειμένου να μπορεί να παρκάρει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο. Ενδεχομένως, σύμφωνα με πληροφορίες να χρειαστεί να επιταχθεί χώρος και από την διπλανή πολυκατοικία καθώς τα φτερά δημιουργούν κάποιο σχετικό πρόβλημα χώρου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Moufanet

Πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συρράκο Ιωαννίνων: Το διαμάντι των Τζουμέρκων
Επομενο αρθρο
Κάλεσμα Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για απεργία στις 8 Δεκέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.