HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η Λευκάς

Μη μιλάς, μη γελάς κινδυνεύει η Λευκάς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται από τα αδέσποτα βοοειδή. Στην αρχή πήγαν στα Δικαστήρια για παράσταση στον εισαγγελέα και στη συνέχεια έφτασαν στο δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν και στον Δήμαρχο.

(Θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας με λεπτομέρειες για όσα διαδραματίστηκαν.)

Φτάνοντας στο Δημαρχείο δεν τους επετράπη η είσοδος παρά μόνο σε μια επιτροπή, όπως τους ανακοινώθηκε. Αφού παρέμειναν έξω για περίπου 15 λεπτά της ώρας, τελικά τους άφησαν να περάσουν. Επακολούθησε συζήτηση στον προθάλαμο με τον Δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο κ. Νικητάκη.

Προσωπικά είμαστε υπέρμαχοι στην εφαρμογή του νόμου και της τάξης. Από πεποίθηση είμαστε αντίθετοι σε κάθε προβατική πράξη. Αυτή όμως η εικόνα της εισόδου του Διοικητηρίου σήμερα φραγμένη από 5 αστυνομικούς και ακόμα 2-3 να βρίσκονται τριγύρω μας σοκάρισε.

Ήταν, δεν ήταν 70 άτομα οι συγκεντρωμένοι, μεταξύ των οποίων υπήρχαν και αρκετοί ηλικιωμένοι. Κάποιοι από αυτούς έφυγαν μετά την παράσταση στα Δικαστήρια. Επομένως όσοι έφτασαν στο Διοικητήριο ήταν αρκετά λιγότεροι. Όλοι ακολουθούσαν με υποδειγματική τάξη και ευπρέπεια.

Θα σας παρακαλέσουμε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν στη θέση του σημερινού Δημάρχου ήταν άλλος. Τι θα είχαμε ακούσει από τον σημερινό για αυταρχικότητα, για αντιδημοκρατικότητα, για αστυνόμευση.

Αυτοί λοιπόν που ευαγγελίζονταν το «βάθεμα και το πλάτεμα» της δημοκρατίας, φοβήθηκαν μερικούς ανθρώπους που κανένας δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα Ήταν οργανωμένοι και πειθαρχημένοι κάτω από μια υποδειγματική επιτροπή.

Οι δημοτικοί μας άρχοντες ένοιωσαν απειλούμενοι φαίνεται, έχοντας απέναντί τους ηλικιωμένους και ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Κάλεσαν σχεδόν 10 αστυνομικούς και έφραξαν την πόρτα του Διοικητηρίου.

Και σ’ ανώτερα.

Προηγουμενο αρθρο
Βίντεο: Οι τέσσερις νέες σήραγγες της νέας εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών
Επομενο αρθρο
Χρηματοδότηση έργων κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Λευκάδας ποσού 138.620 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.