HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια βραδιά αφιερωμένη στην Λευκάδα

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Λευκάδα

Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΥΣΑ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

Μια βραδιά αφιερωμένη στην Λευκάδα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν πλήθος κόσμου που παραβρέθηκε στο κατάμεστο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθεηκε στα πλαίσια της Ανταλλαγής Πολιτιστικών και Μουσικών Παραδόσεων Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και Δήμου Λευκάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο μας Απανταχού Ευγηριωτών Λευκάδος η ΑΡΕΤΟΥΣΑ.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο και από τον Δήμαρχο Λευκάδος Κωνσταντίνο Δρακονταειδή.

Η Γραμματέας του Συλλόγου μας Ελένη Φατούρου έκανε ιστορική και πολιτιστική αναφορά για την Λευκάδα ενώ στην συνέχεια ακολούθησε ένα μικρό βίντεο γνωριμίας με το νησί μας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με χορούς και Καντάδες από την Λευκάδα και από τα Επτάνησα.

Στην βραδιά έδωσαν άρωμα Λευκάδος η Αγιομαυρίτικη Παρέα, ο Σύλλογος Νυδρίου και Περιχώρων ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και οι Λευκαδίτες του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΑΟΠΟΛΙΣ.

Η βραδία έκλεισε με κέρασμα στο Φουαγιέ όπου προσφέρθηκε κρασί από την Λευκάδα.

Θυμιζούμε ότι είχε προηγηθεί η εκδήλωση στην Λευκάδα 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου όπου απολαύσαμε μια υπέροχη χορωδιακή βραδιά με την Δημοτική χορωδία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και την συμμετοχή της χορωδίας Lefkas Singers.

Στίς εκδηλώσεις παραβρέθηκαν.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής ο Βουλευτής Λευκάδος Αθανάσιος Καββαδάς, Αντιδήμαρχοι οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων και δημοτικοί σύμβουλοι τον Δήμων Ελληνικού Αργυπούπολης και Λευκάδος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδος Σωτήρης Σκιαδαρέσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ευγήρου Φατούρος Σπύρος, ο Ιερέας της Ευγήρου Πάτερ Δημήτριος, ο πρόεδρος της Επτανησιακής συνομοσπονδίας και πρόεδρος της ομοσπονδία απανταχού Λευκαδίων Θεόφιλος Λογοθέτης, ο πρόεδρος Λευκαδικών Μελετών Μελάς Αθανάσιος, ο Λευκαδίτης καθηγητής πανεπιστημίου Αθηνών Αραβανής Γιώργος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγιοπετριτών Αττικής Απόστολος Αντύπας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης Ευάγγελος Γεωργάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Χορτιοτών Χόρτης Αθανάσιος, Μέλη από το Δ.Σ. του Συλλόγου Εξανθειτών Αττικής, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλονιτών Αργυρούπολης Κωνσταντάτος Γιώργος, η πρόεδρος της ένωσης Επτανησίων Ελλάδος Ελένη Κονοφάου, και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αργυρούπολης Κοτσαντής Γιώργος.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Τον Δήμαρχο Λευκάδος Κωνσταντίνο Δρακονταειδή, τον Δήμαρχο Ελληνικού Αργυπούπολης Γιάννη Κωνσταντάτο το Πνευματικό Κέντρο Λευκάδος και το Επιμελητηρίο Λευκάδος.
Τα καταστήματα.
Favouros collection Αργυρούπολη, Κοσμήματα Μέντζος Αργυπούπολη.
Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία Κατσιούλης Ελληνικό Αργυρούπολη.
Πρατήριο υγρών Καυσίμων Φατούρος Γεράσιμος Νυδρί Λευκάδος.
Εμπορικό ποτών Καββαδάς Λευκάδα, Οινοποιείο Λευκαδίτικη Γη Λευκάδα.
Ψητοτεχνείο Φου Φου Περιστέρι, Ξενοδοχείο OASIS Γλυφάδα.
Ηχητικά σύστημα Ηλίας Καραμαλέγος Αργυρούπολη.
Restaurant PANTHEON Αργυρούπολη.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ζαχαρόπουλος Τρύφωνας

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα 1973, οι «Τρεις Καμπαλέρος»!
Επομενο αρθρο
9 Ιουλίου 1948: Η παραμονή των Βασιλέων εις την δοκιμασθείσαν Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.