HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜια ειλικρινή συγγνώμη λίγο πριν τελειώσει (και τυπικά) η θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής

Μια ειλικρινή συγγνώμη λίγο πριν τελειώσει (και τυπικά) η θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής

Λευκάδα, 26/8/2019

Μια ειλικρινή συγγνώμη λίγο πριν τελειώσει (και τυπικά) η θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Νιώθω την υποχρέωση να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου, για ό,τι έκανα λάθος και για το πόστο που μου είχε ανατεθεί, τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία Λευκάδας, για τα οποία είχα ένα όραμα που παρέμεινε όνειρο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν θα γράψω ούτε μία, παρά μόνο θα αναφέρω ότι η μη συμμετοχή μου σε ορισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή. Όταν προσφέρθηκα να διευκολύνω την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής με την παραίτησή μου, πήρα την διαβεβαίωση ότι δεν ήταν αναγκαία καμία τέτοια ενέργεια.

Δεν έκανα τίποτα για να διορθώσω μια φθίνουσα κατάσταση στα ιβάρια. Τώρα που έρχεται η ώρα να αναλάβει τα ηνία ένας γνώστης της ιχθυοκαλλιέργειας, ίσως δούμε μια διαφορετική εικόνα στον ορίζοντα, δυτικά και ανατολικά.

Θα βοηθήσω όπως μπορώ, με σεβασμό στον λαό της Λευκάδας, του Καστού, του Κάλαμου και του Μεγανησίου και στον κόσμο που πίστεψε στο δικό μου όραμα, όχι μόνο για τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία Λευκάδας, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινής μας ζωής.

Δημήτρης Γ. Γαρύφαλλος
Δημότης και Δημοτικός Σύμβουλος στεριάς και θάλασσας

Προηγουμενο αρθρο
Ηλιοβασίλεμα στην Εξάνθεια
Επομενο αρθρο
Λευκάδα-Μαρία Κάλλας, Αύγουστος 1964 -video

1 Σχόλιο

  1. ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
    31 Αυγούστου 2019 at 11:37 — Απάντηση

    Κύριε Γαρύφαλε, είναι δυσάρεστα εντυπωσιακό ότι δεν παραιτηθήκατε αλλά κατά την προσωπική σας επιλογή δεν συμμετείχατε στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Είναι απορίας άξιο επίσης ότι δεν σας διέγραψε ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου (εσάς και έναν ακόμη, όπως πληροφορηθήκαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ) εξαιτίας των απουσιών σας ως όφειλε και όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ. Σας διαβεβαίωσαν λέτε ότι, η παραίτησή σας δεν ήταν αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της δημ. αρχής. Ποια ακριβώς λειτουργία, πολλώ δε μάλλον ποια εύρυθμη λειτουργία πιστεύετε ότι είχαν κατά νου και την οποία παραμένοντας (απουσιάζοντας) υπηρετήσατε με την επιλογή σας ; Είναι απίστευτο αυτό που λέτε. Γνωρίζατε προφανώς ότι μετά την παραίτησή σας θα αναλάμβανε ο επόμενος, αδιάφορο ποιός, αντικαταστάτης σας ο οποίος πιθανόν, σε αντίθεση με εσάς, να έκανε έστω και μια κάποια προσπάθεια να αντιστρέψει στο ελάχιστο τη φθίνουσα κατάσταση των ιβαριών για τα οποία είχατε και όραμα, όπως διατείνεστε. Τέλος ως προς τη βοήθεια που είστε διατεθειμένος να δώσετε και τον σεβασμό… που αναφέρετε στην τελευταία παράγραφο της επιστολή σας, μην μπαίνετε στον κόπο … Η ώρα που, εκ της τιμητικής και υπεύθυνης θέσεως του δημ. συμβούλου, είχατε υποχρέωση να βοηθήσετε τον τόπο μας παρήλθε. Τότε, συμμορφούμενος στην κομματική ή παραταξιακή πειθαρχία που προφανώς σας επιβλήθηκε κάνατε την επιλογή σας. Επιλέξατε και βοηθήσατε τα όποια συμφέροντα των συμβουλατόρων σας τα υπόλοιπα περιττεύουν …

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.