HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΜια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους περαστικούς της λιμνοθάλασσας

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους περαστικούς της λιμνοθάλασσας

«Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους περαστικούς στη λιμνοθάλασσα. Ένα έργο το οποίο έπρεπε να έχει γίνει χρόνια πριν. Δεν στοιχίζει πολλά και είναι πανέμορφο να μπορείς να απολαύσεις την θεά. Ελπίζω οι πολίτες να το διατηρήσουν καθαρό.
Μπράβο στους υπεύθυνους…»

Έτσι υποδέχτηκε ο Τίμος Σουρτζής σε προσωπική του ανάρτηση στο F/B, όσα όμορφα και χρήσιμα έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα δίπλα στη λιμνοθάλασσα. Στον ίδιο ανήκουν και οι φωτογραφίες.
Οι φωτογραφίες έγιναν η αιτία να μιλήσουμε και να μοιραστεί μαζί μου τον ενθουσιασμό του. Απέναντι από το Κλειστό Γήπεδο και 100 μετρά πιο πάνω, έχει τοποθετηθεί μια ακολουθία πραγμάτων απλών, όμορφων και χρήσιμων. Για μας είναι πρωτόγνωρα γι’ αυτό και η χαρά μας. Υπάρχουν όμως παντού στον κόσμο, σε μέρη που αγαπούν και σέβονται τη Φύση και τους ανθρώπους. Ένα παρατηρητήριο, ένα παγκάκι, ειδικό καλαθάκι για σκουπίδια και ενημερωτικός πίνακας. Είναι καινούργια, πεντάμορφα και λάμπουν στον ήλιο. Στο χέρι μας είναι να μην τα καταστρέψουμε και βεβαίως να τα συντηρούμε.

Το έργο έγινε από την Περιφέρεια. Ο κ. Χαλικιάς που μιλήσαμε μαζί του, μας είπε ότι πρόκειται για Ευρωπαϊκό πρόγραμμα και περιλαμβάνει ακόμα και άλλα πράγματα. Παρόμοιες κατασκευές έχουν τοποθετηθεί και στις Αλυκές Αλεξάνδρου.

2

3

4

5

6

7

8

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστήριο Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου
Επομενο αρθρο
Αναστολή εφημεριών στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής

1 Σχόλιο

  1. anwnimos
    3 Φεβρουαρίου 2016 at 23:47 — Απάντηση

    Πραγματικα ομορφο. Ισως σε καλυτερη θεση θα μπορουσε στις αλυκες. Εργο περιφερειας βεβαιως παροτι προπαγανδιστηκε λιγο στο fb για εργο δημου. Αλλωστε μη γελιεστε αν ηταν δημοτικο εργο θα βλεπαμε και σχετικο δελτιο τυπου για τις γνωστες παρεμβασεις……

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.