HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜια συγκινητική συνάντηση συμμαθητών μετά από 44 χρόνια!

Μια συγκινητική συνάντηση συμμαθητών μετά από 44 χρόνια!

Μια ξεχωριστή βραδιά οργανώθηκε το Σάββατο 15 Αυγούστου στην «ΟΑΣΗ». Μια όμορφη και νοσταλγική συνάντηση συμμαθητών μετά από 44 χρόνια. Αποφοίτησαν το 1971 από το Δημοτικό Σχολείο στο Μαρκά.

Το 1971 από το Δημοτικό αποφοίτησαν 49 παιδιά, οι: Αγγελική, Σοφία, Ελένη, Ιουστίνη, Σαλώμη, Μόλλυ, Κατερίνα, θεοδώρα, Μαριάννα, Θεοδώρα, Φωτεινή, Κατερίνα, Μίνα, Ιωάννα, Τάσος, Άρης, Περικλής, Βενετσιάνα, Σοφία, Θοδωρής, Σοφία, Χρυσόστομος, Νίκος, Θύμιος, Θοδωρής, Στέλιος, Ηλίας, Νίκος, Τάσος, Γιάννης, Αθανασία, Νασούλα, Νανά, Σοφία, Σπύρος, Γιώργος, Μαρία, Αμφίλοχος, Θωμάς, Δημήτρης, Σωτηρία, Μπάμπης, Σταυρούλα, Νώντας, Ηλίας, Ζωή, Κυριακή, Σπύρος, Μίνα(Τζίνα).

Πολλά από τα παιδιά του τότε, ώριμοι άνδρες και γυναίκες σήμερα, διατήρησαν στα χρόνια που μεσολάβησαν σχέσεις και φιλίες. Άλλοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά απόψε μετά από τόσα χρόνια. Κάποιοι ακόμα διέσχισαν και μεγάλες αποστάσεις για τη σημερινή βραδιά.

DSCN1315

Τα παιδιά του 1971 μπορεί να μεγάλωσαν λιγάκι αλλά παρέμειναν πάντα παιδιά. Κι ήταν μια καλή ευκαιρία η αποψινή συνάντηση για να ξεκλειδώσουν το σεντούκι των αναμνήσεών τους και να θυμηθούν εικόνες πρόσωπα καταστάσεις. Στη πρώτη σειρά των αναμνήσεων οι αγαπημένοι τους δάσκαλοι: Αθανασία Βουκελάτου, Ελπίδα Ρομποτή, Τάκης Αρβανίτης (Καζάζης).

Θύμισες και συγκίνηση, νοσταλγία και αναπόληση, γέλια και πειράγματα, συνόδεψαν τα παιδιά που το 1971 αποφοίτησαν από το Δημοτικό Σχολείο στο Μαρκά. Ένα Σχολείο που σήμερα υπάρχει μόνο στις αναμνήσεις τους. Ακόμα και οι ευκάλυπτοι που το περιέβαλαν, πριν από δυο χρόνια, δέχτηκαν τη χαριστική βολή.

Προηγουμενο αρθρο
Δεκαπενταύγουστος στις παραλίες της παρακμής
Επομενο αρθρο
Εγκαίνια Παραδοσιακών Ελαιοτριβείων στην Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.