HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΜια χρήσιμη αλλά κρυμμένη πινακίδα της Τροχαίας

Μια χρήσιμη αλλά κρυμμένη πινακίδα της Τροχαίας

DSCN3202

DSCN3205

Στη διασταύρωση των οδών Ι. Γαζή και Ξενοφώντα Γρηγόρη υπάρχει μια πινακίδα που ενημερώνει όσους θέλουν να βγουν έξω από την πόλη. Μεγαλώνοντας το δεντράκι και η πρασινάδα έκρυψαν την πινακίδα. Κανένας δεν την αποζήτησε, γιατί εμείς οι ντόπιοι δεν την χρειαζόμαστε.

Στους ξένους επισκέπτες του νησιού όμως, είναι χρήσιμη και απαραίτητη. Προσωπικά είχα ξεχάσει την ύπαρξή της. Σήμερα όμως κάτοικος της γύρω περιοχής, μου επισήμανε το πρόβλημα. Πηγαινοέρχεται στο σπίτι του με τα πόδια και τον σταματούν πολύ συχνά οδηγοί για να ρωτήσουν πως θα βγουν από την πόλη. Να σημειώσω πως εκτός από την οδό Ι. Γαζή υπάρχει και δρόμος που στρίβει δεξιά, έτσι πολλές φορές οι οδηγοί που έρχονται π.χ. από Νυδρί για να βγουν από την πόλη, στην άγνοιά τους, και πριν μπουν στην οδό Γαζή, σταματούν και κάνουν όπισθεν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα μικρό κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Ας κλαδέψει κάποιος με προσοχή το δεντράκι ώστε να εμφανιστεί η πινακίδα. Τόσο αυτό, όσο και η πινακίδα είναι χρήσιμα.

Προηγουμενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας – Ε.Ο. Σταυρούπολης
Επομενο αρθρο
Οριοθέτηση αγκυροβολίου μικρών σκαφών στο Νυδρί

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.