HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΜια όμορφη βραδιά για τον «τοσοδούλη» λαό της Λευκάδας

Μια όμορφη βραδιά για τον «τοσοδούλη» λαό της Λευκάδας

23

Μια όμορφη μουσική εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα μικρά παιδιά της πόλης μας σήμερα το απόγεμα (9/11) στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας. Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα «Μουσική όπως Παιχνίδι» έδωσε συναυλία με μουσική μπαρόκ. Ο χώρος της Βιβλιοθήκης γέμισε ασφυκτικά, χαρίζοντας σε μικρά παιδιά και γονείς την απόλαυση της μουσικής. Έπαιξαν οι μουσικοί: (φλάουτο: Έλλη Σίδερη, κλαρινέτο: Σπύρος Γιοβάνης, μπάσο: Λάμπρος Κατσούλης).

21

20

Η Μουσικοπαιδαγωγική Ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό να οργανώνει και να προάγει δράσεις σχετικές με τη μουσική για τις πρώτες παιδικές ηλικίες. Είναι γνωστό πως η μουσική έχει όχι μόνο θετικές αλλά και ευεργετικές επιδράσεις στην ψυχοσύνθεση της παιδικής ηλικίας. Σκοπός της ομάδας είναι να φέρει τα πολύ μικρά παιδιά από βρέφη ως και προσχολικές τάξεις (6μηνων – 5 χρόνων), αλλά και τους γονείς σε επαφή με μουσικά αποσπάσματα. Για το σκοπό αυτό θα οργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις με επιλογές μουσικής γι’ αυτές τις ηλικίες δίνοντας την ευκαιρία στους γονείς να απολαύσουν την εμπειρία της μουσικής μαζί με τα παιδιά τους.
Υπεύθυνη της ομάδας είναι η Άννα Χλωρού.

24

22

Οι φωτογραφίες, οι πληροφορίες και ο ευρηματικός τίτλος του άρθρου είναι της Ευφροσύνης Χαλικιοπούλου

Προηγουμενο αρθρο
Αποφάσεις ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας - Βόνιτσας
Επομενο αρθρο
Τα πρώτα ανθισμένα χρυσάνθεμα της γειτονιάς μου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.