HomeΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑΜια όμορφη ποδηλατάδα για τη μικρή Παναγιώτα διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Μια όμορφη ποδηλατάδα για τη μικρή Παναγιώτα διοργάνωσε ο Φίλανδρος

Κάλεσμα αγάπης είχε ονομάσει την πρόσκλησή του για τη σημερινή ποδηλατάδα στην πόλη της Λευκάδας, ο Φίλανδρος. Μια ποδηλατάδα για φιλανθρωπικό σκοπό και διπλή στόχευση: να αφυπνίσει μικρούς και μεγάλους στον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης αλλά και να συνδράμει με την συμβολική συμμετοχή του 1 ευρώ, στην συγκέντρωση χρηματικού ποσού το οποίο θα διατεθεί για την στήριξη της μικρής Παναγιώτας, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

dsc_0515

Αν κρίνουμε από τη συμμετοχή του κόσμου πρέπει να πραγματοποιήθηκαν και με το παραπάνω οι σκοποί της εκδήλωσης. Πλήθος ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο parking του Λιμενικού Ταμείου, φόρεσαν τα κόκκινα αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τους και ξεκίνησαν πραγματοποιώντας μια διαδρομή 4 χιλιομέτρων. Στην εκδήλωση υπήρχε κλήρωση κι ενός πανέμορφου ποδηλάτου.

dsc_0527

Ο καιρός ήταν ευχάριστος, η μέρα ηλιόλουστη, όλοι απήλαυσαν τη διαδρομή που περιλάμβανε στάση στο Πνευματικό Κέντρο που όλοι μαζί τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα καθώς και στάση στο Ναό του Παντοκράτορα για το στολισμό του δέντρου. Η λήξη της εκδήλωσης έγινε στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση και περιλάμβανε για όλους μια ζεστή σοκολάτα καθώς και γλυκίσματα.

Προηγουμενο αρθρο
Όταν ο Πάνος Φέξης δημιουργεί - και... «συν Αθηνά και χείρα κίνει»!
Επομενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Πνευματικό Κέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.