HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜια 77χρονη υποψήφια στις… Πανελλαδικές – Η ανάρτηση του γιου της στο facebook

Μια 77χρονη υποψήφια στις… Πανελλαδικές – Η ανάρτηση του γιου της στο facebook

H 77χρονη κυρία Ευθυμία Στεργίου, από τη Σαμοθράκη, μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Αλεξανδρούπολης, κάθισε σήμερα το πρωί στο θρανίο μαζί με τους νεαρούς συνυποψήφιούς της, διεκδικώντας την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου, που οι συνθήκες της εποχής δεν της επέτρεψαν να ικανοποιήσει.

Σε ανάρτηση του στο facebook, ο γιος της, Σάββας, δηλώνει περήφανος για την προσπάθειά της, για τη συνέπεια και τον ζήλο που επέδειξε επί δύο χρόνια μέχρι την αποφοίτησή της από εσπερινό λύκειο, καθώς και για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετωπίζει τις πολυπόθητες γι’ αυτήν εξετάσεις.

Και βέβαια, της εύχεται καλή επιτυχία στην προσπάθειά της στη θεωρητική κατεύθυνση. Όπως αναφέρει ήταν εκείνος που την παρότρυνε πριν δύο χρόνια να επιστρέψει στα σχολικά θρανία, γνωρίζοντας από τις εξιστορήσεις της το πόσο πολύ ήθελε να είχε συνεχίσει το σχολείο και μετά την πέμπτη τάξη δημοτικού, προκειμένου να γίνει δασκάλα.

2

Προηγουμενο αρθρο
Λαϊκή Ενότητα: Κάλεσμα σε μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες
Επομενο αρθρο
Έγειρε να υποκλιθεί στη χάρη της

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.