HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΜικρά παραλειπόμενα της Τετάρτης από το Ανοιχτό Θέατρο

Μικρά παραλειπόμενα της Τετάρτης από το Ανοιχτό Θέατρο

Λίγο πριν την έναρξη του Φεστιβάλ Φολκλόρ της Τετάρτης στο Ανοιχτό Θέατρο, είδαμε τον παρουσιαστή Αλέξη Κωστάλα και την από παλιά γνώριμη σε μας, και σε κείνον, Διδώ Βερυκίου, σε μια φιλική κουβεντούλα. Η Διδώ για όσους δεν το γνωρίζουν υπήρξε για πολλά χρόνια η ψυχή όχι μόνο του Φεστιβάλ Φολκλόρ αλλά και όλου του Πνευματικού Κέντρου. Κάθε τέτοια εποχή οι δυο τους δεν παραλείπουν να συναντιούνται. Έχουν εξάλλου τόσα πολλά να θυμηθούν…

DSCN0846
Ο Αλέξης Κωστάλας, η μαγευτική φωνή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης, ήταν σε πολύ φόρμα χτες, τελευταία μέρα της διαμονής του στη Λευκάδα. Ο ενθουσιασμός του με τους ρυθμούς της Βραζιλίας ήταν εμφανής αφού σχεδόν … χόρευε με τη μουσική από τη θέση του.

Η μικρή Καρσανοπούλα βρίσκονταν στο φουαγιέ του Ανοιχτού Θεάτρου λίγο πριν την εμφάνιση του Απόλλωνα Καρυάς. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ισορροπεί μια χαρά την τέντζερη στο κεφάλι της. Οι μικρές του Απόλλωνα εκπαιδεύονται…

DSCN0863

Ο Πέτρος Μήτσου κι αυτός στο φουαγιέ του Θεάτρου κάνει μια μικρή πρόβα με τον ζουρνά του, λίγο πριν την εμφάνιση του, με τον Απόλλωνα Καρυάς.

DSCN0867

Προηγουμενο αρθρο
Στιγμιότυπα από το πρόγραμμα της Τετάρτης στο Φεστιβάλ Φολκλόρ [Φωτό + video]
Επομενο αρθρο
Αγιασμός και ευχές από τον Πανλευκάδιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.