HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέες ειδικότητες στο δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

Νέες ειδικότητες στο δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ Λευκάδας πρότεινε προς έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας. για το προσεχές έτος κατάρτισης 2016-2017 τις παρακάτω Νέες Ειδικότητες:

1) Τεχνικός Αγροτουρισμού
2) Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας
3) Τεχνικός Μαγειρικής τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)
4) Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
5) Τέχνη φωτογραφίας

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι σπουδαστές να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εγγραφή στις προτεινόμενες ειδικότητες συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα του ΙΕΚ Λευκάδας και αναφέροντας στο πεδίο «το μήνυμα σας» την ειδικότητα ή τις ειδικότητες που επιθυμούν να εγγραφούν κατά σειρά προτεραιότητας.
Για την συμπλήρωση της φόρμας επικοινωνίας πατήστε εδώ: http://ieklefkadas.gr/?page_id=10948

Οι εγγραφές θα γίνουν ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας θα ειδοποιηθούν εγκαίρως για την σχετική πρόσκληση εγγραφής που αναμένεται στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η φοίτηση στα δημόσια ΙΕΚ παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους πολίτες που είναι κάτοχοι απολυτηρίου όλων των τύπων Λυκείου (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ κ.λπ) ανεξαρτήτως ηλικίας

Προηγουμενο αρθρο
Νέο Δίκτυο 4G από την WIND στην Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ο Coach Θοδωρής Ροντογιάννης στη Νίκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.