HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου 2016, αποτελείται από τους:

Πρόεδρος: Έκτορας Μερκούρης

Αντιπρόεδρος: Ελευθερία Βρεττού

Γραμματέας:Ευαγγελία Χριστογιάννη

Ταμίας:Εύη Μουτζίκη

Μέλος:Επαμεινώνδας Κατωπόδης

Μέλος:Χρύσα Βασιλοπούλου

Μέλος:Γεωργία Κολυβά

Προηγουμενο αρθρο
Ιδρύονται 4 Κέντρα Κοινότητας με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Η Χριστουγεννιάτικη κεντρική Πλατεία της Λευκάδας

4 Σχόλια

  1. Maria kontogianni-Maria Livitsanou
    27 Δεκεμβρίου 2016 at 18:05 — Απάντηση

    Θέμα:”Απάντηση στο από 17 Δεκεμβρίου 2016 αναφερόμενο σχόλιο στην ηλεκτρονική σελίδα Άρωμα Λευκάδας”

    Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε το σχόλιο της Κας Bessy που αναφέρεται σε ψευδείς και συκοφαντικές διαδόσεις προς τα πρόσωπα μας, για δήθεν ανταλλαγή ψήφων στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου Λευκάδας που έγιναν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016.
    Έκπληξη διότι στην 4ετή θητεία μας ουδέποτε δόθηκε το δικαίωμα για ίντριγκες και σκευωρίες,αλλά σκοπός μας ήταν,είναι και θα είναι να στηρίζουμε την σχολική μας κοινότητα με όποιο μέσο διαθέτουμε και να συμβάλλουμε στην βελτίωση της καθημερινότητας στο σχολείο και την ανέλιξη των παιδιών μας!Ήμασταν αρωγός στις προσπάθειες της Διεύθυνσης του σχολείου για εκπαίδευση και αναβάθμιση της Σχολικής ζωής.
    Ποια είναι τα αίσχη που μας χρεώνετε και για τι ακριβώς θα έπρεπε να ντρεπόμαστε????
    Όλες οι δράσεις μας μόνο αίσχη δεν ήταν για την σχολική κοινότητα.
    Η μεγαλύτερη ντροπή δυστυχώς είναι σε όλα αυτά που αναφέρεστε κα Bessy ή όποιο είναι το πραγματικό σας όνομα, που δεν έχετε το στοιχειώδη φιλότιμο να παρουσιαστείτε και να μας κατηγορήσετε για όλα αυτά που ισχυρίζεστε αυτοπροσώπως!
    Είμαστε περήφανες γιατί οι γονείς μάς εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να τους εκπροσωπήσουμε στην Ένωση Γονέων και σε καμία περίπτωση δεν χρειαζόταν να ζητήσουμε την ψήφο κανενός.Λυπούμαστε όμως γιατί δυστυχώς υπάρχουν γονείς όπου ασχολούνται με τέτοιου είδους κακεντρέχειες, ενώ θα έπρεπε να συμβάλλουν σε ουσιώδη θέματα του σχολείου.Ειλικρινά λυπούμαστε γιατί είστε απούσα και ανενημέρωτη στα σχολικά θέματα και αφού είστε γονέας του σχολείου μας παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις δράσεις από τα βιβλία πρακτικών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και θα είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση χρειαστείτε.

    Χρόνια πολλά Καλές γιορτές με υγεία και αγάπη!
    Με εκτίμηση,
    Μαρία Κοντογιάννη και Μαρία Λιβιτσάνου
    Πρώην μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας

  2. bessy
    17 Δεκεμβρίου 2016 at 01:20 — Απάντηση

    Αυτό δεν είναι Δ.Σ.γονέων και κηδεμόνων ,το θέατρο του παραλόγου είναι!!!Ο Πρόεδρος.κ.Μερκούρης Έκτορας,η γραμματέας κα. Χριστογιάννη Ευαγγελία καθώς και τα δύο μέλη,κα Βασιλοπούλου Χρύσα και η κα.Κολυβά Γεωργία είναι εκπαιδευτικοί.Μάλιστα η κα.Χριστογιάννη και η κα.Κολυβά είναι εκπαιδευτικοί στο Α’Δημοτικό σχολείο.Τέσσερα,δηλαδή,στα επτά τακτικά μέλη είναι εκπαιδευτικοί.Περισσότερο για Σύλλογο Εκπαιδευτικών πρόκειται παρά για Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.Έπρεπε να ντρέπονται και αυτοί και τα απέρχόμενα μέλη του Δ.Σ.,κα.Κοντογιάννη Μαρία και κα.Λιβιτσάνου Μαρία ,οι οποίες τους υποστήριξαν ανταλλάσοντας τους ψήφους προκειμένου να εκλεγούν ως εκπρόσωποι του σχολείου στην Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων.Ντροπή και αίσχος!!!Τέτοιες ίντριγκες και σκευωρίες ούτε σε ταινία του Χίτσκοκ!!!Αν έχουν λίγο φιλότιμο να παραιτηθούν!!!Δυστυχώς,αυτοί είναι οι γονείς σημερα που εκπροσωπούν γονείς και μαθητές!!!

    .

    • DEPI
      17 Δεκεμβρίου 2016 at 15:04 — Απάντηση

      DEPI ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

      ΕΣΕΙΣ ΚΑ ΒΕSSY ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΧΑΤΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ??????

      ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ……………

      • bessy
        17 Δεκεμβρίου 2016 at 16:22 — Απάντηση

        Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήμουν εκεί για να γνωρίζω πράγματα και καταστάσεις.Από εκεί και πέρα ο καθένας ας βγάλει τα συμπερασματά του.Για πέστε μου ,όμως,πως σας φαίνεται αυτή η σύνθεση του Δ.Σ.;Φυσιλογική ή όχι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.