HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝέο Νοσοκομείο: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

Νέο Νοσοκομείο: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι

N.E. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Αναδείξαμε το ζήτημα της εκτέλεσης του έργου αναφορικά με τη κατασκευή του νέου Νοσοκομείου, γιατί θεωρούμε ότι είναι μείζον και αφορά το σύνολο των κατοίκων του νησιού. Προσπαθήσαμε στη τοποθέτησή μας να κινηθούμε στα πλαίσια της πολιτικής ευπρέπειας και να εστιάσουμε στην ουσία της υπόθεσης.

Με χαρά διαπιστώσαμε ότι ο Δήμος Λευκάδας ένιωσε την ανάγκη να τοποθετηθεί εκ’ νέου, ώστε να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με τα αίτια των αρρυθμιών που παρατηρούνται στο χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης και που καθιστούν αμφίβολη την έγκαιρη παράδοση του έργου.

Επί της ουσίας όμως τί μας είπε; Μας είπε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η 3η τροποποίηση της μελέτης που αφορά τις αναγκαίες εργασίες κατασκευής των έργων υποδομής και ότι προσδοκά αυτή τη φορά η αρμόδια αρχή να την κάνει δεχτή, ώστε να εγκριθεί το ποσό χρηματοδότησης που απαιτείται, να ενταχθεί αυτό το ποσό στο προϋπολογισμό του Δήμου, για να μπορέσει τελικά ο Δήμος να προκηρύξει τον προβλεπόμενο διαγωνισμό.

Σε απλά ελληνικά, για να γίνει κατανοητό το ζήτημα ακόμα και από τους μαθητές που ετοιμάζονται φέτος να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις, ο Δήμος Λευκάδας μας ενημέρωσε ότι από τον Ιούνιο του 2015, έδωσε δύο φορές εξετάσεις και απέτυχε. Ελπίζει, ότι την τρίτη φορά θα σταθεί πιο τυχερός και θα περάσει στις εξετάσεις.

Σκεπτόμενοι το δημόσιο συμφέρον και αναλογιζόμενοι την σημασία που έχει αυτό το έργο για όλους τους πολίτες της Λευκάδας, χωρίς πραγματικά καμία διάθεση ειρωνείας, ελπίζουμε αυτή τη φορά να τα καταφέρει και το έργο τελικά να παραδοθεί στην ώρα του.

15/10/2016, N.E. Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Το Διασίδι στον κήπο της Βιβλιοθήκης
Επομενο αρθρο
Συνεννοούνται;

6 Σχόλια

  1. ανωνυμος
    18 Οκτωβρίου 2016 at 14:05 — Απάντηση

    Κύριε πρώην βουλευτά.
    Πήγατε συνέδριο με τον ομόσταυλό σας νυν Δήμαρχο και με Τσουμάκα?
    Ψηφίσατε το νεοφιλελεύθερο τρίτο μνημόνιο?
    Πριν κανα χρόνο κουνούσατε το δάχτυολο στο Πασόκ και λέγαται κρειττον του λαλείν το σιγάν.
    ΕΚΤΟΣ κι αν κάποιος άλλος ή κάποια άλλη έχει χακάρει τους λογαριασμούς σας εδώ και στο facebook και σχολιάζει για εσάς χωρίς να το έχετε αντιληφθεί για ψάξτε το….Εκτός κι αν το έχετε αναθέσει!

  2. Iosif Iakovatos
    16 Οκτωβρίου 2016 at 20:11 — Απάντηση

    Παραθέτω απλώς κάποιες από τις δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που θα μείνουν στην ιστορία:
    • Οι Πολωνοί ήταν σύμμαχοι των Ναζί. – (Αλέκος Φλαμπουράρης)
    • Δεν υπάρχουν μετανάστες στην Ομόνοια. Τα πρωινά απλώς λιάζονται. – (Τασία Χριστοδουλοπούλου)
    • Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι. – (Πάνος Καμμένος)
    • «Συνεκμετάλλευση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου με ποσοστό 70-30 με τις ΗΠΑ». – (Πάνος Καμμένος)
    • Συζητήσαμε μνημονιακή έλλειψη ιερέων σε πολλούς ναούς. – (Τέρενς Κουίκ)
    • Η Μυτιλήνη, η Λέσβος και τα άλλα νησιά της Ελλάδας. – (Αλέξης Τσίπρας)
    • Αναγνωρίζουμε τον πόνο των Ποντίων, αλλά δεν πρόκειται για γενοκτονία. – (Νίκος Φίλης)
    • Άρση της κατοχής της Βόρειας Κύπρου. – (Αλέξης Τσίπρας)
    • Πόσα μακαρόνια τρώει ο κόσμος για να βγάλουμε την αύξηση 10% στις δαπάνες του. – (Νίκος Φίλης)
    • Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε; – (Αλέξης Τσίπρας)
    • Ξέχασα να δηλώσω τα 38 ακίνητα και το 1 εκ. – (Γιώργος Σταθάκης)
    • Κάποια νησιά πλούτισαν από τους πρόσφυγες. – (Τασία Χριστοδουλοπούλου)
    • Ξέρετε, και τα γεμιστά είναι επινόηση του ελληνικού λαού, ώστε πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια. – (Θεανώ Φωτίου)

  3. Σκεπτικιστής
    16 Οκτωβρίου 2016 at 13:32 — Απάντηση

    Υπάρχει πράγματι ένα θέμα με το ΠΑΣΟΚ και ποιο ΠΑΣΟΚ. Με δεδομένο ότι το πιο λούμπεν πνευματικά, πολιτικά και ηθικά, κομμάτι του έχει μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ, τι ρετάλι έχει απομείνει; Και απορώ γιατί ακόμα του δίνουμε το δικαίωμα να μιλάει. Πολλά κόμματα έχουν μαζευτεί. Τι τα χρειαζόμαστε όλα; Τι λέει γι’ αυτό το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας;

    • ΚΟΜΑΤΑΝΤΕ ΜΑΔΟΥΡΟ
      17 Οκτωβρίου 2016 at 09:03 — Απάντηση

      Έχεις δίκιο Σκεπτικιστή! Το “ΠΑΣΟΚ δεν δικαιούται δια να ομιλεί” σύμφωνα με την αθάνατη ατάκα του Κουτσόγιωργα. Στο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς την έμαθαν από τον κολλητό του Κουτσόγιωργα (δηλαδή αυτόν που μαζί τα φάγανε!) Γιάννη Ματζουράνη που όποια πέτρα του ΣΥΡΙΖΑ κι αν σηκώσεις από κάτω θα τον βρεις! Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί!

  4. Σταύρος Γρηγόρης
    16 Οκτωβρίου 2016 at 12:12 — Απάντηση

    Τα νεοφιλελεύθερα ζόμπυ του πάλαι ποτέ κραταιού και σοιαλιστικού ΠΑΣΟΚ ξαναχτύπησαν για να μάς θυμίσουν τηύπαρξη τους. Όταν με την ανακοίνωση του αρμόδιου Αντιδημάρχου συνελήφθησαν παραπληροφορούντα και τρομοκρατούντα επέλεξαν την γνωστή μέθοδο διαφυγής ”απορία ψάλτου βηξ”.
    ΥΓ: Δεν μας εξήγησαν ποιό ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούν εκείνο της Φώφης ή εκείνο του κατά δήλωση του στη επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια τω κομμάτων πρώην προέδρου του κόμματος , πρώην υπουργού οικονομικών , πρώην αντιπροέδρου της ς κυβέρνησης και συγνώμη αν ξέχασα κάποιον άλλο του τίτλο Βενιζέλου.

    • ΙΔΑΣ
      16 Οκτωβρίου 2016 at 18:33 — Απάντηση

      Σταύρο πες αλεύρι! Ο Κουρουπλής, ο Σπίρτζης, ο Κοτσακάς, η Τζάκρη, η Σακοράφα, ο Μητρόπουλος, ο Μιχελογιαννάκης, ο Βουδούρης, ο Παραστατίδης, ο Μπόλαρης (ουφ, κουράστηκα να μετράω!)…σε γυρεύουν! Τους ξέρεις τους κυρίους? Όλο το (πνευματικά, πολιτικά, ηθικά) κατακάθι του πάλαι ποτε κλπ, κλπ, κλπ ΠΑΣΟΚ βρήκε στέγη (που αλλού?) στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό…βήχε εσύ σαν ψάλτης…( -)

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.