HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝέο περιστατικό με αδέσποτο μοσχάρι σε εξέλιξη

Νέο περιστατικό με αδέσποτο μοσχάρι σε εξέλιξη

Ένα από τα αδέσποτα μοσχάρια που περιφέροντα στη Λευκάδα, εντόπισε σήμερα κάτοικος της ορεινής Λευκάδας κοντά στην γεώτρηση της Βουερής. Το ζώο είχε τρύπια αυτιά αλλά δεν φορούσε ενώτια, γεγονός που προβληματίζει. Έδειχνε άρρωστο, βάδιζε τρικλίζοντας, σηκώνονταν και έπεφτε στο χώμα.

Αμέσως έγιναν οι σχετικές ειδοποιήσεις. Ειδοποιήθηκε ο αντιδήμαρχος κ. Σέρβος και ο ορισμένος από το Δήμο κ. Ντόβας, ο οποίος έφτασε στην περιοχή, χωρίς ειδικό αυτοκίνητο περισυλλογής ζώων.

Ο ίδιος βοηθούμενος από 4 άτομα εθελοντές, έδεσαν το μοσχάρι από τα κέρατα, το οποίο στο μεταξύ είχε μετακινηθεί σε ένα λαγκάδι. Στάθηκε όμως αδύνατο να το βγάλουν έξω.

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη. Πέραν όλων των άλλων, επιβάλλεται το ζώο να εξεταστεί από κτηνίατρο, επειδή η περιοχή που διένυσε είναι βοσκότοπος και ενδεχομένως, αν είναι άρρωστο, να αποτελέσει κίνδυνο για πρόβατα που βόσκουν στην περιοχή.

Προηγουμενο αρθρο
Θρήνος για τον άδικο χαμό του παλικαριού
Επομενο αρθρο
Ιερά Αγρυπνία στον Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Καλαμίτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.