HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας – Άρης Πετρούπολης 78-73

Νίκη Λευκάδας – Άρης Πετρούπολης 78-73

Δύσκολη νίκη 78-73 για τα κορίτσια του Νίκου Δουβίτσα, απέναντι στον ουραγό και ήδη υποβιβασμένο Άρη Πετρούπολης, με το κέρδος των γηπεδούχων να είναι και η συμμετοχή των νεαρών κοριτσιών στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Για δύο δεκάλεπτα, οι φιλοξενούμενοι δεν άφηναν την ομάδα της Λευκάδας να ξεφύγει, καθώς έβρισκε λύσεις τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Στα μέσα της 3ης περιόδου η άμυνα της Νίκη έσφιξε, ενώ στην επίθεση μπήκαν τα μακρινά σουτ και έτσι η διαφορά έφτασε και στους 20 πόντους, ενώ η διαφορά μειώθηκε μόνο όταν στο παρκέ υπήρχαν 4 αθλήτριες 16 ετών, συν τη Φανή Αργυρού.

Δεκάλεπτα: 22-21, 36-36, 62-45, 78-73
Διαιτητές: Κωνσταντινίδου, Κουτσοδήμος
ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Χαιριστανίδου 18, Αργυρού 4, Καμπουράκη 17 (2), Διακουμάκου, Λογοθέτη, Κρητικού 3 (1), Ψυχογιού 6 (2), Ισκίογλου 6, Γλαυκή, Τζιλ 1, Κρουκ 23 (5), Μεταξά.
ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κάββουρας): Μακρυνίκα 19, Φάσουρα 2, Μαρίνη 18, Βουκελάτου, Τζίμη, Χρονοπούλου 4, Πετυχάκη 14, Τσέρου 12 (2), Τσουμάνη.

ΠΗΓΗ: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Σοβαρό τροχαίο με τραυματισμό στην οδό Αναπαύσεως στη Λευκάδα (ανανέωση)
Επομενο αρθρο
Από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Μενέλαου Ζακυνθινού «Αιδώς Ελλήνων»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.