HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

Νίκη Λευκάδας: Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

«Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ»

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για την αντιμέτωπιση της ομάδας μας από τους διαιτητές σε πολλούς αγώνες του πρωταθλήματος. Η αναμέτρηση με τον Παναθλητικό στις 7/1 ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Υπήρξε μια σειρά από αγώνες, στους οποίους γίναμε μάρτυρες διαιτησιών, στις οποίες ο αντίπαλος είχε το δικαίωμα να παίζει σκληρό μπάσκετ, ενώ η δική μας ομάδα καταδικαζόταν σε φάουλ με το παραμικρό άγγιγμα. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία φυσικά για κάποιες ήττες. Για παράδειγμα στον αγώνα με τον Αθηναϊκό (από τον οποίον ηττηθήκαμε σημειωτέον με 31 πόντους) η διαιτησία ήταν άψογη.

Και ενώ πιστεύαμε ότι οι ”επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις” τελείωσαν και πλέον μπορούσαμε αναπόσπαστοι να επικεντρωθούμε στο πως θα βελτιωθεί αγωνιστικά η ομάδα μας, στον αγώνα με τον Παναθλητικό υπέστημεν μια διαιτησία που τρία χρόνια στην Α1 δεν έχουμε ξαναζήσει.

Ο Σύλλογός μας δεν έκανε και ούτε πρόκειται να κάνει δημόσιες σχέσεις για να παίρνει καλά σφυρίγματα. Δε μας ενδιαφέρει ούτε ποιος κάνει, ούτε πως γίνονται οι ορισμοί των διαιτητών. Όμως η ”επένδυση” που έχει πραγματοποιηθεί από εμάς και τους χορηγούς μας, ο κόπος και ο ιδρώτας των προπονητών και των αθλητριών μας σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση.

Κάποιες πρωτοφανείς, επιεικώς αισχρές, συμπεριφορές που αντικρίσαμε στον χθεσινό αγώνα μας κάνουν να αμφιβάλλουμε αν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία να στείλουμε το βίντεο του αγώνα να το δουν οι ”αρμόδιοι”. Το ερώτημα είναι ένα: υπάρχει κάποιος που να αξιολογεί – στην πράξη και όχι στα λόγια – τους διαιτητές; αν υπάρχει, παρακαλούμε να μας ενημερώσει.

Εκ του Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Εμπορικός Σύλλογος ενημερώνει για τις Χειμερινές Εκπτώσεις
Επομενο αρθρο
Ο «φλογισμένος» ουρανός

1 Σχόλιο

  1. Ηλιας
    9 Ιανουαρίου 2018 at 18:45 — Απάντηση

    Κακο προηγουμενο οι πολλες δηλωσεις του προπονητη και η ανακοινωση της διοικησης.
    Δεν γινονται αυτα
    Ψαχτειτε μηπως φταιτε εσεις…..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.