HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΝίκη Λευκάδας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Νίκη Λευκάδας: Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Το Δ.Σ. του «Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ενημερώνει ότι ΚΑΜΙΑ από τις αθλήτριες του Σωματείου που έφυγαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δεν αποχώρησε εξαιτίας δήθεν οικονομικών προβλημάτων του Συλλόγου. Και ειδικά όσον αφορά τις Τζασμίν Γκιλ και Αράιγια Κρουκ σε καμία περίπτωση δεν εκδιώχθησαν από το Σωματείο μας. Η μεν Γκιλ βρήκε ομάδα και συνεχίζει την καριέρα της στην Αυστραλία, η δε Κρουκ αποχώρησε πριν λίγες ημέρες εξαιτίας του θανάτου ενός πολύ στενού συγγενή της. Τις ευχαριστούμε και τις δύο για την πολύτιμη συνεισφορά τους.

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι το Σωματείο έχει οικονομικά προβλήματα και ότι η αποχώρηση των παικτριών γίνεται για να γλιτώσει ο Σύλλογος μερικά Ευρώ είναι εντελώς αβάσιμα.

Είναι λυπηρό να δημιουργούνται εντυπώσεις που πλήττουν την εικόνα και το κύρος της ομάδας, η οποία του χρόνου θα είναι ίσως ο μοναδικός επαρχιακός Σύλλογος της Α1 και είναι κρίμα, ελλιπή ή σκοπίμως αναληθή ρεπορτάζ να αλλοιώνουν την προσπάθεια της Νίκης Λευκάδας τη φετινή χρονιά.

Μια προσπάθεια η οποία στο οικονομικό της σκέλος διαταράχθηκε από το μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί μας τον περασμένο Νοέμβριο, όμως δεν αλλοίωσε τη φερεγγυότητα του Συλλόγου απέναντι στις αθλήτριές του.

Εξάλλου ο προγραμματισμός αυτός, οικονομικός και αγωνιστικός, με τις όποιες αστοχίες, εξασφάλισε την παραμονή της ομάδας στην Α1 πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και την έφερε στην έκτη θέση της Α1 την πρώτη της χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του αθλήματος.

Προηγουμενο αρθρο
Ευκαιρίες απασχόλησης και κατάρτισης στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Τηλυκράτης – Θρίαμβος Λούρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.