HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝίκη Λευκάδας: Συνεχίζει με Δουβίτσα, πρώτη μεταγραφή η Πανούση

Νίκη Λευκάδας: Συνεχίζει με Δουβίτσα, πρώτη μεταγραφή η Πανούση

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Νίκο Δουβίτσα ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Ο 39χρονος τεχνικός θα καθίσει για ένατη συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας, η οποία θα αγωνιστεί για πέμπτη διαδοχική σεζόν στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών.

Ο κόουτς Δουβίτσας μιλώντας στο Γραφείο Τύπου της Νίκης Λευκάδας δήλωσε: «Η χρονιά που θα έρθει ίσως να είναι η πιο απαιτητική για την ομάδα της Νίκης, αλλά και η πιο δύσκολη για το ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Δε θα μπορούσα να είμαι απών από αυτή την προσπάθεια, γιατί στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται το μπάσκετ, την ομάδα και την προσπάθεια που καταβάλουν οι άνθρωποι που απαρτίζουν τα Διοικητικά Συμβούλια»

——————-
ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ VANESSA PANOUSIS

Την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελληνο-αυστραλή αθλήτρια Βανέσα Πανούση (Vanessa Panousis) ανακοινώνει ο Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Η 24χρονη γκαρντ, που θα καλύψει θέση Ελληνίδας αθλήτριας στο ρόστερ της γυναικείας μας ομάδας, είναι απόφοιτος του Virginia Tech και έχει ύψος 1.70. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τους Eltham Wildcats στην αυστραλιανή λίγκα έχοντας κατά μέσο όρο 8,5 πόντους και 4,4 ασίστ ανά αγώνα.

Στην πρώτη της δήλωση στο nikilefkadaswbc.gr ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έρχομαι στη Νίκη Λευκάδας και ευγνώμων για την ευκαιρία. Ήταν πάντα στόχος μου να παίξω στην Ελλάδα και είμαι έτοιμη να στρωθώ στη δουλειά»

Προηγουμενο αρθρο
Ομιλία Θανάση Καββαδά στη συζήτηση επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της Κυβέρνησης
Επομενο αρθρο
Εορτή Αγίου Παντελεήμονος Αλυκών Καρυωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.