HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝίκος Λιβιεράτος: «Παρατύπως ο κ. Σ. Γρηγόρης υπογράφει ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας»

Νίκος Λιβιεράτος: «Παρατύπως ο κ. Σ. Γρηγόρης υπογράφει ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας»

Ενώ το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας δεν υφίσταται -αφού ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε και παρέπεμψε την ένσταση για τις εκλογές του ΙΣΛ στο τριμελές του Μεσολογγίου- ο κ. Σταύρος Γρηγόρης συνεχίζει τις ανακοινώσεις ως πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου τις οποίες φαίνεται να τις υπογράφει και ο γραμματέας κ. Σαρανταένας.

Εκτός αυτού το ΔΣ δεν έχει συγκληθεί για να βγάλει κάποια ανακοίνωση και επί πλέον από συνδικαλιστικής απόψεως τι δουλειά εχει ο Ιατρικός σύλλογος να βγάζει ανακοινώσεις για τις δραστηριότητες της περιφέρειας. Εχει μπερδέψει μάλλον του ρόλους του ο κ. Σ. Γρηγόρης.

Νίκος Λιβιεράτος Iατρός μέλος του προηγούμενου ΔΣ ΤΟΥ ΙΣΛ

Σας παραθέτω μέρος από την ανακοίνωση του ΙΣΛ που με έκπληξη διάβασα:

«Ο Πρόεδρος του Ι.Σ. Λευκάδας Σταύρος Γρηγόρης με την ιδιότητα του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ι.Ν. εκπροσώπησε τον Περιφερειάρχη Θεόδωρο Γαλιατσάτο στη σύσκεψη των Περιφερειαρχών Ελλάδας στην Αθήνα στις 13/11/2014 που συγκάλεσε ο Υπουργός Υγείας με θέμα τα Π.Ε.Π. Υγείας.»

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα του ’80 σε άσπρο – μαύρο
Επομενο αρθρο
Νησιά στο Ιόνιο που διατίθενται προς πώληση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.