HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝερά, πολλά νερά!!

Νερά, πολλά νερά!!

Οι φετινές συνεχείς νεροποντές, ασυνήθιστες τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με κακοτεχνίες δρόμων, κλεισμένα φρεάτια και σούδες, είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

DSCN7147

DSCN7148

Σήμερα το πρωί είχαμε την πρώτη είδηση από αναγνώστρια, για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στην οδό Πεφανερωμένης στο ύψος του γηπέδου, από μεγάλες ποσότητες νερού που είχαν συγκεντρωθεί. Το απόγευμα η ίδια περπάτησα την οδό Πεφανερωμένης από το ύψος του γηπέδου μέχρι τη διασταύρωση με την Φιλοσόφων.

DSCN7141

DSCN7142

Οι σούδες δεξιά και αριστερά στο δρόμο είναι γεμάτες νερό. Το ίδιο και τα χωράφια που δεν μπορούν να απορροφήσουν περισσότερο νερό, αλλά δέχονται και το νερό που ξεχειλίζει από τις σούδες. Συνεργείο του Δήμου βρέθηκε εκεί το πρωί και κατά πως φαίνεται, έκανε κάποιο καθαρισμό και έδωσε μικρές διεξόδους στα νερά.

DSCN7153

Δεν είμαι και η πλέον ειδική, αλλά νομίζω πως η μεγάλη ποσότητα νερού που βρίσκεται 30 μέτρα πριν από τη διασταύρωση της Πεφανερωμένης με την Φιλοσόφων, πρέπει να οφείλεται σε σπασμένο σωλήνα. Το νερό αναβλύζει από το οδόστρωμα, στο κέντρο του δρόμου. Αν όντως υπάρχει διαρροή από σπασμένο σωλήνα, ενδεχομένως από εκεί να ξεκινά το πρόβλημα. Ας το ξανακοιτάξουν οι αρμόδιοι με προσοχή.

Τα προβλήματα δείχνουν να είναι μικρής κλίμακας. Από την Πυροσβεστική μας πληροφόρησαν ότι δεν δέχτηκαν κλίσεις τις δυο τελευταίες μέρες για άντληση υδάτων από οικοδομές ή υπόγεια.

DSCN7149

DSCN7151

DSCN7152

Ο «Αμερικάνος» πλημμυρισμένος
DSCN7144

DSCN7145

Ο Βάρδας τρέχει φουριόζος κατεβάζοντας μεγάλες ποσότητες νερού
DSCN7135

Ένας παραπόταμος του Βάρδα!
DSCN7137

Μια αρχαιολογική εκσκαφή έγινε λίμνη! Κανονικά αυτά δεν πρέπει να σκεπάζονται και να προστατεύονται;
DSCN7156

Προηγουμενο αρθρο
Πάγωσαν τα κύματα καθώς έσκαγαν στην ακτή
Επομενο αρθρο
Στο επόμενο 10ήμερο η προκήρυξη για την «Κοινωφελή Εργασία»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.