HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΝ.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Ψυχραιμία ναι, αφωνία όχι

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Ψυχραιμία ναι, αφωνία όχι

Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΠΑΝΤΑ: Ψυχραιμία ναι, αφωνία όχι

Η Ελλάδα βιώνει τις πιο κρίσιμες στιγμές στη σύγχρονη ιστορία της και δυστυχώς βρίσκεται να έχει στο τιμόνι, τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης, με έναν πρωθυπουργό που συνεχίζει να βρυχάται ενάντια στη διαπλοκή, σαν γνήσια “γάτα Ιμαλαΐων”.

Αλήθεια, τι έργο έχει να επιδείξει στο μέτωπο κατά της διαπλοκής η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα; Απολύτως κανένα! Αντίθετα, επί των ημερών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η χώρα μας υποχώρησε ένδεκα (!!) ολόκληρες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη μέτρησης φαινομένων διαφθοράς.

Μια κυβέρνηση που αγκάλιασε την διαπλοκή, αγωνίστηκε για την ίδρυση του ΣΥΡΙΖΑ Channel, με την «ευγενική χορηγία» της ΣΥΡΙΖΑ BANK και που δεν δίστασε να τοποθετήσει κομισάριο, για να ελέγξει γνωστό δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Την ίδια στιγμή, που το «σωτήριο» 3ο μνημόνιο τους, μετέτρεπε όλες τις έκτακτες προσωρινές ρυθμίσεις, σε μόνιμες. Μόνιμη επιτροπεία, μόνιμος κόφτης κλπ. Το Ταμείο ελέγχου όλης της κρατικής περιουσίας έχει χρόνο ζωής 99 χρόνια, με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Μόνο τα εγγόνια και δισέγγονα μας μπορούν να προσδοκούν πλέον, ότι ίσως προλάβουν να ζήσουν σε μια χώρα που η περιουσία της δεν θα είναι σε χέρια ξένων.

Η δήθεν σκληρή τους διαπραγμάτευση, κατέστρεψε την αγοραστική δύναμη των πολιτών και την πραγματική οικονομία. Το εισόδημα δεν γεμίζει το καλάθι της νοικοκυράς και η κίνηση στην αγορά σπάει το ένα αρνητικό ρεκόρ μετά το άλλο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι αλυσόδεσαν την χώρα, με στόχους οικονομικά ανέφικτους και κοινωνικά αβάσταχτους και μας γυρίζουν ξανά στο επικίνδυνο δίλημμα «Grexit ή διαρκής λιτότητα».

Κύριοι, μην κουράζεστε όμως άδικα μηχανορραφώντας. Δεν σας πιστεύει πια κανείς! Είστε η Κυβέρνηση των έμμισθων τρολς και της γκεμπελικής προπαγάνδας! Σας πήραν είδηση όλοι. Η καταδίκη του Ελληνικού λαού θα είναι πολύ σκληρή για σας, γιατί είστε υπόλογοι έναντι της Ιστορίας του Έθνους.

Δεν αξίζει όμως στους Έλληνες μια νέα εθνική καταστροφή. Η δίψα για εξουσία και η έλλειψη πολιτικής συναίνεσης σε κρίσιμα για το τόπο ζητήματα, μπορεί να οδηγήσει σε μια οδυνηρή εθνική ήττα, με επιστέγασμα έναν νέο εθνικό διχασμό.

Αυτή τη τόσο δύσκολη στιγμή για τη πατρίδα μας, χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι να υπογράψει ένα καινούργιο Εθνικό Σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας.

Είναι φανερό ότι οι σημερινοί συσχετισμοί δεν το επιτρέπουν. Για αυτό ζητάμε τη Δύναμη από τον Ελληνικό λαό, ώστε μια ισχυρή Δημοκρατική Παράταξη, να το επιβάλλει.

02/02/2017, ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Βαυκερή
Επομενο αρθρο
«Οι Σκάροι» ευχαριστούν θερμά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.