HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞανά για το θέμα της ηχορύπανσης στη Βασιλική Λευκάδος

Ξανά για το θέμα της ηχορύπανσης στη Βασιλική Λευκάδος

Επισημάνθηκε την προηγούμενη φορά από άλλον αναγνώστη ότι πρέπει να γίνουν από τώρα όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, σε θέματα ενημέρωσης τουλάχιστον. Αλλά από ότι είδαμε και ακούμε δεν έγινε απολύτως τίποτα, μετά από την άρνηση και την αδιαφορία από ορισμένους εμπλεκομένους καταστηματάρχες στο λιμάνι τις Βασιλικής Λευκάδος (είναι μόνο ένα), αλλά και μετά με την απειλή και τον εκφοβισμό προσπαθούν να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους, κράτος εν κρατεί, αυτά ακούμε και αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι θα γίνει.

Από την πλευρά τις Αστυνομίας θα δούμε εφέτος τι θα κάνει, αν και για αρχή μετά από τηλεφωνήματα για διατάραξη κοινής ησυχίας αρκέστηκαν μόνο να ξεκινήσουν με κάποιες συστάσεις στους επαγγελματίες άρα καταλαβαίνουμε τι θα γίνει εφέτος.

Παρακαλούμε πολύ να υπάρχουν περιπολίες συχνές και να κάνουν ελέγχους και όχι να χρειάζεται να παίρνουμε τηλέφωνα και παρόλα αυτά να έρχονται και να μην επιβάλουν την τάξη Ξεκινάνε μετά τις 12:30-01:30 τα μεσάνυκτα μέχρι τα ξημερώματα. Από τις στο παρελθόν καταγγελίες δεν έγινε τίποτα διότι όπως κάθε χρόνο όταν γίνονται έλεγχοι δεν είναι αποτελεσματικοί και όλοι ξέρουμε το γιατί.

Ελπίζουμε η νέα κυβέρνηση να βάλει τις υπηρεσίες και τα όργανα να ξεκινήσουν να κάνουν την δουλειά τους και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια ώστε οι καταστηματάρχες στο λιμάνι τις Βασιλικής Λευκάδος να συμμορφώνονται τις επόμενες φορές.

Αυτά τα καταστήματα ξεκινούν και παίζουν μουσική μετά τις 01:30 τα μεσάνυκτα μέχρι τις 06:00 το πρωί.
Ας έχουν άδεια μέχρι τις 02:00 μέχρι 80 ντεσιμπέλ και μόνο αυτά δεν παίζουν.

Ο ΝΟΜΟΣ είναι ρητός και πρέπει να εφαρμοστεί για όλους το ίδιο. Παρακαλώ παρά πολύ όλοι οι φορείς να κάνουν τα προβλεπόμενα. Ίσως δεν θα ήταν τίποτα να γίνουν κάποια τηλέφωνα εκεί που πρέπει ώστε να εφαρμοστούν τα προβλεπόμενα

Υπήρξε ήδη θέμα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις τοπικές εφημερίδες αλλά και στην αστυνομία αλλά από ότι πληροφορούμαστε απλά αδιαφορία.
Ας ελπίσουμε αυτήν την φορά να κινηθούν. Υπάρχει ακόμα χρόνος.

Το παραπάνω κείμενο στάλθηκε από αναγνώστη.

Προηγουμενο αρθρο
Ευχές του βουλευτή Λευκάδας για επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Επομενο αρθρο
Ευχές για έναρξη Πανελλαδικών Εξετάσεων από τον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.