HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεκίνησαν με νίκη στα προκριματικά οι κορασίδες της «Νίκης»

Ξεκίνησαν με νίκη στα προκριματικά οι κορασίδες της «Νίκης»

Με το δεξί ξεκίνησαν χτες 17/4 οι κορασίδες της Νίκης Λευκάδας τους αγώνες των προκριματικών του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που διεξάγεται στο Κιάτο.

Στον χτεσινό αγώνα επιβλήθηκαν της διοργανώτριας ομάδας με σκορ 55-48. Το πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν το καλύτερο για τις κορασίδες της Νίκης αφού έκαναν αρκετά λάθη, σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 11-14. Στη συνέχεια η βελτίωση ήταν αισθητή. Περιόρισαν τα λάθη στην άμυνα και επιθετικά φόρτωναν το καλάθι της αντίπαλης ομάδας, πετυχαίνοντας στο δεύτερο δεκάλεπτο 23 πόντους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με βιαστικές επιθέσεις από πλευράς Νίκης που δεν είχαν όλες ευτυχή κατάληξη. Παρόλα αυτά οι διαφορά παρέμενε στα επίπεδα του ημιχρόνου. Στο 4ο δεκάλεπτο οι κορασίδες της Λευκαδίτικης ομάδας ανταπεξήλθαν στην ασφυκτική πίεση της ομάδας του Κιάτου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θεωρείται πολύ δυνατή ομάδα και παρά την αποβολή δύο βασικών παιχτριών με 5 φαουλ κατάφεραν να κρατήσουν τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και να φύγουν τελικά με το ροζ φύλλο αγώνα.

Δεκάλεπτα: 11-14, 34-26, 42-33, 55-48.

Επόμενος αντίπαλος των κορασίδων είναι σήμερα 18/4 η ομάδα του Έσπερου Πατρών.

Προηγουμενο αρθρο
Καντάδες από τα Επτάνησα κατακλύζουν το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Επομενο αρθρο
Πρακτικές του ’80 στα ΑΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.