HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΞεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 7ου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου 2017

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις του 7ου Λευκάδιου Ημιμαραθώνιου 2017

Από το πρωί σήμερα Σάββατο ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του 7ου Ημιμαραθωνίου 2017. Η φετινές συμμετοχές όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Φίλανδρου κ. Μαραγκός έφτασαν στα 1300 άτομα.

Το πρωινό πρόγραμμα περιλάμβανε: Αγώνες περιπέτειας και κυνήγι χαμένου θησαυρού για παιδιά και επίδειξη Crossfit.

Πυρετωδώς εργάζονται από το Σάββατο το μεσημέρι και οι εθελοντές του Φίλανδρου στο ισόγειο του Πνευματικού κέντρου. Παραδίδουν Αριθμούς και Τσιπ Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης Ημιμαραθωνίου Δρόμου, Λαϊκού Δρόμου Υγείας 5χλμ, Αγώνα 10χλμ και Αγώνα 1000μ.

Το Σάββατο το βράδυ επίσης βρέθηκαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου επιφανείς αθλητές καθώς και επίσημοι που θα παραβρεθούν στο νησί της Λευκάδας.

Στους σημαντικούς αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αυριανό ημιμαραθώνιο συμπεριλαμβάνονται 4 αθλητές από την Κένυα (3 άνδρες και 1 γυναίκα), η Ροδάμα Λογονίδου από την Κύπρο και οι Έλληνες, Χαράλαμπος Πιτσόλης, Παναγιώτης Καραΐσκος και Βασιλική Σπάθη.

Ενημερωθείτε για το αυριανό πρόγραμμα [ΕΔΩ]

Προηγουμενο αρθρο
Σπέρνουν τα λαθύρια στον κάμπο της Καρυάς
Επομενο αρθρο
Εκπαιδευτική εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικής στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.