HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΞεκίνησε δειλά – δειλά ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης

Ξεκίνησε δειλά – δειλά ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης

Είναι γεγονός πως οι πρόσφατοι σεισμοί μας αποδιοργάνωσαν σε κάποιο βαθμό. Μιλάω για μας εδώ στην πόλη που είχαμε ελάχιστες ζημιές. Η χτεσινή μάλιστα ακολουθία αρκετά ισχυρών σεισμών, μετά από τη σχετική ησυχία που είχε προηγηθεί για αρκετές μέρες, μεγάλωσε κάπως την ανησυχία.

Σε μεγάλο βαθμό είμαστε εξοικειωμένοι με τους σεισμούς. Ας μην κρυβόμαστε όμως πίσω από το δάχτυλο μας, κανένας δεν εξοικειώνεται με τα 6 Ρίχτερ! Αλλοίμονο…

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και μετά την περιπέτεια των σεισμών αποζητάμε όσο τίποτε άλλο τις γλυκείες χριστουγεννιάτικες συνήθειες. Η αγορά άρχισε δειλά –δειλά να στολίζεται. Σήμερα το γερανοφόρο του Δήμου τοποθετούσε τις γιρλάντες κατά μήκος της αγοράς. «Δεν είναι τίποτα από δαύτες», αλλά προσωπικά, και στην παρούσα φάση, μου φάνηκαν πεντάμορφες!

Και τα καταστήματα της αγοράς ξεκίνησαν να στολίζονται. Από αυτά περιμένουμε κάτι καλύτερο. Ιδιαίτερα για τα φετινά Χριστούγεννα πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερα.

IMG_3823

IMG_3817

IMG_3818

IMG_3820

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκε ενημερωτική σύσκεψη για την πορεία αποκατάστασης των πληγέντων
Επομενο αρθρο
Τελετή απονομής βραβείων και επαίνων 1ου Πανελλήνιου ποιητικού διαγωνισμού

1 Σχόλιο

  1. Hfestionas
    1 Δεκεμβρίου 2015 at 23:22 — Απάντηση

    Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν …..

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.