HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΞεκίνησε προπονήσεις και εγγραφές το αγωνιστικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου

Ξεκίνησε προπονήσεις και εγγραφές το αγωνιστικό τμήμα του Γυμναστικού Συλλόγου

Την Δευτέρα 04/09/2017 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας.

Αφού ελήφθησαν οι καθιερωμένες μετρήσεις, οι αθλητές και αθλήτριες πραγματοποίησαν χαλαρή προπόνηση με τρέξιμο και ασκήσεις και οργάνωσαν με τους προπονητές τους τη λειτουργία της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Από την πλευρά της διοίκησης παρέστη ο Γραμματέας του συλλόγου κος Τάσος Γεωργίου ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τους ευχήθηκε καλή αρχή και καλή δύναμη μέσα στη σεζόν, προκειμένου να καταφέρουν να επιτύχουν τους στόχους τους.

Οι προπονήσεις και οι εγγραφές θα γίνονται από 18:00 – 19:30 κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή μέχρι 15 Σεπτεμβρίου και μετά καθημερινά από 16:00 – 18:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας. Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στα τηλ: 6937 350 765 κα Χρύσα Φραγκούλη και 6932 63 11 29, κος Γιάννης Πολίτης.

Την Τετάρτη 13/09/2017 θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και η έναρξη των ακαδημιών, με μια ξεχωριστή εκδήλωση, για παιδιά από 4 ετών σε τμήματα προσχολικής ηλικίας, σχολικής ηλικίας και προ-αγωνιστικό. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Εκ του ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο για τις επισιτιστικές επιχειρήσεις
Επομενο αρθρο
Αγιασμός στις ακαδημίες του Τηλυκράτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.