HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΞεχωριστές γυναικείες παρουσίες στο 2ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Ξεχωριστές γυναικείες παρουσίες στο 2ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας

Συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα το 2ο φεστιβάλ Γαστρονομίας με εκδηλώσεις στην πλατεία του Μαρκά και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Έχοντας παρακολουθήσει και την περσυνή εκδήλωση και αν μέτρο σύγκρισης για την επιτυχία του θεσμού είναι η προσέλευση του κόσμου, η φετινή εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Έφτασα στην πλατεία του Μαρκά στις 7:00 το απόγευμα. Μόλις εκείνη τη στιγμή έκανα τη σκέψη να παρουσιάσω σημαντικές γυναίκες, άξιες και πετυχημένες στον τομέα τους, που εξέθεταν τα προϊόντα τους στο φεστιβάλ. Οι παρακάτω εξαιρετικές κυρίες που φωτογράφισα είναι όσες εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο Μαρκά. Υπήρχαν σίγουρα και πολλές άλλες αξιοσημείωτες γυναικείες παρουσίες, αλλά οι εκδηλώσεις στο Πνευματικό Κέντρο έγιναν αφορμή ο χρόνος μου να είναι περιορισμένος. Θα επανορθώσω στο μέλλον.

DSCN0964
Ακριβή Θεοχάρη: Γλυκά σαν το μέλι της
DSCN1107
Ματίνα Παπαδοπούλου: Η όμορφη νεαρή ζαχαροπλάστης που βαδίζει σταθερά πάνω στις συνταγές του μπάρμπα Αντρέα, βάζοντας τη δική της πινελιά.
DSCN1111
Υπαπαντή Θερμού: Τι να πρωτοπείς γι’ αυτό το αστέρι! Στο Φεστιβάλ παρουσίαζε τις φακές Εγκλουβής.
DSCN1112
Η νεαρή κυρία Σταύρακα. Στο φεστιβάλ παρουσίαζε ζυμαρικά έμπνευσης και κατασκευής της επιχείρησής της. Να ‘χε μάνα να ‘μοιάζε.
DSCN1101
Όλγα Μανωλίτση: Χρυσοχέρα, πανέξυπνη και δραστήρια, φτιάχνει όλα τα καλούδια.
Προηγουμενο αρθρο
Το ζεϊμπέκικο της Θεοδώρας! (βίντεο)
Επομενο αρθρο
Φοβάσαι να πάρεις την ευθύνη, έτσι Έλληνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.