HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι γάτες του Αγίου Νικήτα, τα έργα στο δρόμο και οι διαφημιστικές πινακίδες στο Καλαμίτσι

Οι γάτες του Αγίου Νικήτα, τα έργα στο δρόμο και οι διαφημιστικές πινακίδες στο Καλαμίτσι

Ο Άγιος Νικήτας έχει κατά γενική ομολογία τiς πιο καλοθρεμμένες γάτες! Προσέξτε τες καλύτερα την επόμενη φορά που θα πάτε! Έχουν όλες λαμπερό και στιλπνό τρίχωμα. Και πώς να μην είναι καλοταϊσμένες! Προσέξτε τι γίνεται στη χτεσινή φωτογραφία.

11

Οι τρεις κάδοι απορριμμάτων προορίζονται για οικιακά απορρίμματα. Οι ντόπιοι όμως θεώρησαν καλό να πετάξουν μέσα ένα σωρό κούτες χωρίς να τις σπάσουν. Οι κάδοι γέμισαν και έτσι οι πλαστικές σακούλες με τα οικιακά απορρίμματα πετάγονται έξω! Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν οι καταγγελίες για την μη επαρκή αποκομιδή των σκουπιδιών, όπως έγινε και πέρυσι, αποσείοντας οι ντόπιοι κάθε δική τους ευθύνη.

12

13

Με τούτα και με κείνα, πήγε Ιούνιος για να ξεκινήσει το έργο αποκατάστασης της κατολίσθησης που προκλήθηκε από τον σεισμό, στη στροφή πριν την είσοδο του χωριού. Λόγω των έργων, η κυκλοφορία γίνεται μόνο από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Ο εργολάβος τοποθέτησε σηματοδότες για να μοιράζεται η κυκλοφορία. Ήδη όμως σχηματίζεται ουρά με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση και δυσφορία… Ας ελπίσουμε να αποκατασταθεί και το άλλο ρεύμα μέχρι του Αγίου Πνεύματος που αναμένεται πολύς κόσμος.

14

15

Η φωτογραφία είναι από το Καλαμίστι. Κοιτάξατε τι υπάρχει και δεν υπάρχει από πινακίδες σ’ αυτή τη στροφή του δρόμου! Τα πλαίσια διαφήμισης και προβολής μήπως θα μπορούσαν να τοποθετηθούν και σε οικισμούς με εμπορικές δραστηριότητες και κυρίως σε οικισμούς «περάσματα»; Έτσι θα αποφεύγονταν όλο αυτό το χάλι. Μπορεί στη Λευκάδα να κάναμε ένα χρόνο να τις δούμε, αλλά αν παραγγελθούν από φέτος, μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, ελπίζουμε να έχουν τοποθετηθεί.

16

Προηγουμενο αρθρο
Ένα δάσος θυμάται
Επομενο αρθρο
Το κοιμητήριο της Καρυάς είναι πνιγμένο στα χόρτα (video)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.