HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟι ετοιμασίες για τον γάμο της Κυριακής

Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Κυριακής

Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο της Shaya Hansen την Κυριακή. Από νωρίς τραγουδίστρια είχε εκφράσει την επιθυμία της ο γάμος της με τον Θοδωρή Παπαντώνη και η βάφτιση του γιου της να γίνει στη Λευκάδα στην Αγία Κυριακή, με κουμπάρο τον καλό της φίλο, Νίκο Βερύκιο.

Η Shaya βρίσκεται από προχθές στη Λευκάδα και μαζί με τον Νίκο φροντίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σήμερα το πρωί βρέθηκε στο κέντρο ομορφιάς της Ζωής Ανδριώτη για περιποίηση.

Κολακευτικά σχόλια έχουν συγκεντρώσει και οι μπομπονιέρες του γάμου δημιουργίες της Χαράς Αραβανή. Τα όμορφα καφέ κουτάκια τα οποία είναι στολισμένα με άμμο και κοχύλια «έκλεψαν» τις εντυπώσεις και απέσπασαν θετικά σχόλια από τους διαδικτυακούς φίλους της τραγουδίστριας.

Το κουλούρι του γάμου καθώς και την λαδόπιτα θα παρασκευάσει ο φούρνος του «Σάκη». Τα κοστούμια του γαμπρού και του κουμπάρου είναι από το κατάστημα του Γιάννη Κάτσενου. Το τραπέζι του γάμου θα γίνει στο κέντρο sail in στο Νυδρί. Τον γάμο θα καλύψει φωτογραφικά το ζεύγος Κρητικού.

Προηγουμενο αρθρο
Ευχαριστίες Πανλευκάδιου στον Σπύρο Φούκα
Επομενο αρθρο
Η διάσωση ενός πελεκάνου στο Ιβάρι της Λευκάδας από την Πυροσβεστική - (ανανέωση)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.