HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟι Κηπουροί του Ανθισμένου Μέλλοντός μας

Οι Κηπουροί του Ανθισμένου Μέλλοντός μας

Κοιτάξτε αυτά τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Νυδρίου.

Με τι ζήλο και σοβαρότητα φυτεύουν στα παρτέρια του λιμανιού τα καλοκαιρινά λουλούδια, που πρόσφερε με χαρά ο Σύλλογός μας.

Θαυμάστε αυτά τα παιδιά!

Μετά από καιρό όταν είμαστε στην παραλία φροντίζοντας το έργο τους ακούμε:
Να, αυτό εκεί εγώ το φύτεψα, πόσο μεγάλωσε!
Και εμένα το δικό το μου το βλέπεις; Να, εκεί πέρα, αυτό το μωβ. Κάποια παιδιά επιθεωρούσαν το έργο τους!

Κοιτάξτε επίσης το αποτέλεσμα αυτού του ενθουσιασμού και της παιδικής σοβαρότητας. Είναι πράγματι εντυπωσιακό. Όλα τα χρώματα να μας υπενθυμίζουν, πόσο μπορούμε να ομορφαίνουμε τη ζωή ή με πόσο μεγάλη ομορφιά μπορούμε να χτυπάμε την αδράνεια. Με εμπροσθοφυλακή τα παιδιά.

Ευχαριστούμε θερμά την διευθύντρια του δημοτικού σχολείου κ. Καίτη Φλώρου, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Βάσω Αυγερινού οι οποίες ανταποκρίθηκαν σ’ αυτήν την πρωτοβουλία του Συλλόγου μας με ενθουσιασμό.

Ευχαριστούμε επίσης τους δασκάλους που συμμετείχαν και βοήθησαν τους μαθητές, τους γονείς που έδωσαν την άδεια στα παιδιά, ώστε να λάβουν μέρος και βέβαια τον κύριο Κώστα Βλάχο, πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου που έδωσε την άδεια για να γίνει η εκδήλωση στο χώρο αρμοδιότητάς του, που είναι το λιμάνι της πόλης μας.

Πάνω απ’ όλα όμως ευχαριστούμε τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, που ομόρφυναν το λιμάνι μας και μας έδωσαν χαρά και αισιοδοξία.

Και τα μπαλόνια που ο Σύλλογος μας έδωσε στα παιδιά σαν μια χειρονομία ευχαριστίας, τα άφησαν να ανέβουν ψηλά στέλνοντας έτσι μια ευχή στον απέραντο ουρανό:

Να μην παραιτηθούμε ποτέ από την ομορφιά, την αισθητική, τον πολιτισμό!

Για τον Σύλλογό μας
Ελένη Βερυκίου

Προηγουμενο αρθρο
Πορσάνικο...μπαλκόνι!
Επομενο αρθρο
Η Περιπέτεια του Castello των Ορσίνι -Μέρος Γ΄

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.