HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟι κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας

Οι κινηματογραφικές ταινίες της εβδομάδας

Ένα Ταξίδι 30,5 Μέτρα Μακριά

apollon cinema-page-021

Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από την πατρίδα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στη Νότια Γαλλία. Εκεί θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, θα ξεκινήσουν ένα υπέροχο Ινδικό εστιατόριο το οποίο και θα εξοπλίσουν με όλη την αγάπη και το πάθος που έχουν για τη μαγειρική. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια… Τον ανταγωνισμό! Ακριβώς απέναντί τους, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα επιτυχημένο ακριβό εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν. Μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.
Σκηνοθεσία: Λάσε Χάλστρομ
Πρωταγωνιστούν: Έλεν Μίρεν, Ομ Πουρί, Μάνις Νταγιάλ

Παιδική ταινία

Οι Υπερέξι

apollon cinema-page-030
Ο Χίρο Χαμάντα, ένας έφηβος με επιστημονικό ταλέντο, γίνεται φίλος με το στρουμπουλό ρομπότ Μπέιμαξ και μαζί με τέσσερις φίλους του συγκροτούν μια ανορθόδοξη ομάδα hi tech υπερηρώων που καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν μασκοφόρο εγκέφαλο του κακού.

Σκηνοθεσία: Don Hall, Chris Williams
Ακούγονται: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης, Σταύρος Σιούλης, Νεφέλη Τουλιάτου, Φοίβος Ριμένας

Κινηματογραφική Λέσχη Ορφέα

Πυροτεχνήματα την Τετάρτη

orfeas cinema 2014 b (1)-page-014

Προηγουμενο αρθρο
Μεταγραφές του Πανλευκάδιου
Επομενο αρθρο
Μακιαβέλι – Σχετικά με τους συμβούλους που οι ηγεμόνες έχουν στην υπηρεσία τους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.