HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟι κύριοι 5 «Τ» και 3 «Τ»!!

Οι κύριοι 5 «Τ» και 3 «Τ»!!

Αναδημοσιεύουμε από την ομάδα «Trekking στα πεζοδρόμια της πόλης, διαγωνισμός και έκθεση αφίσας, πιλοτική διαχείριση απορριμμάτων και οχημάτων» τα τελευταία σπαρταριστά ευρήματα. Σημαντικές επισημάνσεις με χιούμορ και έξυπνη διάθεση.

Ονομαστική ρύθμιση κυκλοφορίας! Η συγκεκριμένη πινακίδα απαγορεύει τη διέλευση των οδηγών που το επίθετό τους περιέχει 5 "Τ". Καινοτομία - Πρωτοπορία - Όραμα
Ονομαστική ρύθμιση κυκλοφορίας!
Η συγκεκριμένη πινακίδα απαγορεύει τη διέλευση των οδηγών που το επίθετό τους περιέχει 5 “Τ”.
Καινοτομία – Πρωτοπορία – Όραμα
Σε συνέχεια της ονομαστικής ρύθμισης κυκλοφορίας με την απαγορευτική πινακίδα 5τ βλέπουμε εδώ παρόμοια εφαρμογή για αυτοκίνητα τροφοδοσίας με το επίθετο των οδηγών να περιέχει 3 "Τ" στον κεντρικό πεζόδρομο......Ευτυχώς υπάρχει και η κεντρική πλατεία Εθν. Αντίστασης με γερή στις καταπονήσεις πλακόστρωση..!!!! Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι τα σχετικά οχήματα έρχονται από αέρος.....!!!!
Σε συνέχεια της ονομαστικής ρύθμισης κυκλοφορίας με την απαγορευτική πινακίδα 5τ βλέπουμε εδώ παρόμοια εφαρμογή για αυτοκίνητα τροφοδοσίας με το επίθετο των οδηγών να περιέχει 3 “Τ” στον κεντρικό πεζόδρομο……Ευτυχώς υπάρχει και η κεντρική πλατεία Εθν. Αντίστασης με γερή στις καταπονήσεις πλακόστρωση..!!!! Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι τα σχετικά οχήματα έρχονται από αέρος…..!!!!
Προηγουμενο αρθρο
Η πυρόσβεση στο καθεστώς των μνημονίων - η πυρκαγιά στο ιστορικό κέντρο της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Περήφανοι για τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

1 Σχόλιο

  1. ΕΝΑΣ
    19 Αυγούστου 2016 at 21:55 — Απάντηση

    ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ
    ΡΙΧΝΑΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΡΥΘΜΗΣΗΣ ΤΟΥ
    ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.