HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λευκάδας

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛOΓΕΣ ΣΤΙΣ 7ης ΙΟΥΛΗ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ – Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Εργατοϋπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες

Στις εκλογές της 7ης Ιούλη το ΚΚΕ σάς καλεί να αποφασίσετε με βάση το τι πραγματικά έχει ανάγκη ο λαός την επόμενη μέρα.

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ,Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.

Με αισιοδοξία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μέρα, αν έχουμε δίπλα μια συνεπή, μαχητική και ασυμβίβαστη δύναμη στη Βουλή και στο λαϊκό κίνημα.
Τα διλήμματα «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα», που προβάλλει η ΝΔ, και «πρόοδος ή παλινόρθωση της συντήρησης», που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι κάλπικα, γιατί και οι δύο υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή στρατηγική. Είναι κόμματα που εκφράζουν την υπεράσπιση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου ενάντια στις λαϊκές ανάγκες. Οπως και τα άλλα κόμματα που διεκδικούν μετεκλογικά αναβαθμισμένο ρόλο στο πολιτικό σύστημα.

Για τον λαό, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ένα: Αν την επόμενη μέρα θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που θα μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής. Τη συντηρητική πολιτική, με όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, αυτοδυναμίας ή συνεργασίας, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την αντιπαλέψουν κόμματα που δοκιμάστηκαν και από κυβερνητικές θέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης, ακολουθώντας «δεξιές» πολιτικές, ακόμα και με τη μάσκα της «αριστεράς» και της «προόδου». Δεν μπορούν να οργανώσουν και να προωθήσουν στο ελάχιστο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του λαού και μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν στους δρόμους της πάλης, εκεί όπου όλα τελικά κρίνονται.

Το ΚΚΕ είναι εκείνο που παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, αλλά και για να έχουν όλοι και όλες εργασία ικανή να εξασφαλίσει ζωή με ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο, καθώς οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του λαού μειώνουν τον αναγκαίο ημερήσιο χρόνο εργασίας. Παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπου ο εργαζόμενος δεν θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά θα έχει καθοριστικό, κυρίαρχο ρόλο στην οργάνωση της παραγωγής, στην κατανομή του πλούτου, ώστε να ανεβαίνει συνολικά η ποιότητα ζωής για όλους και όλες.
Υπάρχει άλλος σίγουρος δρόμος για την εργατική τάξη, τον λαό μας!

Οι εκλογές δεν θα ανατρέψουν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα. Μπορούν όμως να ενισχύσουν το λαϊκό κίνημα σήμερα, βάζοντας φρένο στα χειρότερα και ανοίγοντας το δρόμο της ανατροπής. Η σημερινή βαρβαρότητα δεν είναι μονόδρομος.

Οι κατακτήσεις έρχονται μόνο με αγώνες αλλά τους αγώνες, με συνέπεια, στηρίζει μόνο το ΚΚΕ !
Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι σας !

Κάντε τώρα δική σας υπόθεση την ισχυροποίηση του ΚΚΕ !
Για να μπορεί η πλειοψηφία του λαού μας να χαμογελά το βράδυ των εκλογών. Για να τονώσουμε την αισιοδοξία του λαού μας, για να δυναμώσουμε τους αγώνες, τη διεκδίκηση. Το χρειαζόμαστε για να πάρουμε δύναμη που θα επιστρέφει κάθε μέρα στον λαό. Για να φωτίσουμε επιτέλους τον δικό μας, το δρόμο του λαού, με την εξουσία στα δικά του χέρια.
Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ !
Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος !

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Λευκάδας για τις εκλογές στις 7 Ιούλη 2019 είναι οι:

Βεργίνης Χρήστος, Νοσηλευτής. Εργαζόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας και πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Βεροιώτης Αλέξανδρος,
απόφοιτος ΙΕΚ Νοσηλευτικής, οικοδόμος – ελαιοχρωματιστής. Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας του ΚΚΕ.

Πλά- Καρύδη Δανάη, διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών, υποψήφια διδάκτωρ στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων του “Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά”.

Προηγουμενο αρθρο
Ο εναρκτήριος λόγος του Αθανάσιου Ψαλίδα στο Δευτερεύον Σχολείο Λευκάδας (2 Φεβρουαρίου 1829)
Επομενο αρθρο
Ο «Ορφέας» τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο «Λιόπετρα» στο 4ο πανελλήνιο φεστιβάλ Ευρώτα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.