HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟι φωτογραφίες της Έλλης

Οι φωτογραφίες της Έλλης

Έλλη Γιαννουλάτου, μου συστήθηκε το όμορφο νεαρό κορίτσι που γνώρισα προχτές στο Πνευματικό Κέντρο. Είχε στον ώμο της περασμένη μια φωτογραφική μηχανή. Μου φάνηκε ότι γνωριζόμαστε, έκανα λάθος, αλλά αυτό έγινε αιτία να γνωρίσω τελικά αυτό το καλοΐσκιωτο κορίτσι με το καθαρό πρόσωπο.

Η Λυδία – Έλλη Γιαννουλάτου είναι 20 χρονών. Σπουδάζει στη σχολή Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης, στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Φέτος τελείωσε το 3ο έτος. Ασχολείται με τη Γλυπτική, τη Φωτογραφία και τις Ψηφιακές μορφές τέχνης όπως το βίντεο. Αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο και σπούδασε πιάνο για εννιά χρόνια.

Αυτή την εποχή η Έλλη βρίσκεται συνέχεια στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, κάνοντας την πρακτική της. Επιβλέπει τους χώρους τέχνης, όπως το Ιστορικό κέντρο Λευκάδιου Χερν, την Πινακοθήκη, ξεναγεί τον κόσμο και βοηθά στο στήσιμο των εκθέσεων.

Η Έλλη έχει ένα προσωπικό ιστολόγιο (elliegiannoulatou.tumblr.com) στο οποίο ανεβάζει τις φωτογραφίες της. Επέλεξα να σας παρουσιάσω παρακάτω μερικές με θέματα από τη Λευκάδα. Έχουν σχεδόν όλες να κάνουν με τη θάλασσα. Καθόλου παράξενο για ένα κορίτσι που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκάδα και είναι κόρη του Γιάννη Γιαννουλάτου, που έχει τη θάλασσα για δεύτερο σπίτι.

11

13

14

16

23

24

19

17

18

10

Προηγουμενο αρθρο
Δεν ηττηθήκατε, σύντροφοι
Επομενο αρθρο
Συλλήψεις δυο Βρετανών στη Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια κάνναβης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.