HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΟι offshore των πολιτικών και οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό

Οι offshore των πολιτικών και οι καταθέσεις τους στο εξωτερικό

Πρόταση των 10 βουλευτών του Ποταμιού

Ή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού καλεί τις κοινοβουλευτικές ομάδες όλων των δημοκρατικών κομμάτων σε συνεννόηση έτσι ώστε να υπάρξει άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία για όσες διατάξεις επιτρέπουν ή αφήνουν ανοιχτή τη δυνατότητα σε πολιτικούς να δραστηριοποιούνται σε offshore εταιρείες.

Η κοινωνία απαιτεί από όλους μας καθαρές λύσεις και όχι ένα παιχνίδι διαρροών και τεχνικών ή νομικών συζητήσεων που συσκοτίζουν αντί να φωτίζουν τις σχέσεις της πολιτικής με το χρήμα. Οι υπουργοί, οι βουλευτές, οι περιφερειάρχες, οι δήμαρχοι, οι γενικοί γραμματείς των υπουργείων και όλοι όσοι ορίζονται σε πολιτικές θέσεις δεν μπορούν να έχουν αδιαφανείς επιχειρηματικές δραστηριότητες εντός ή εκτός Ελλάδας.

Ειδικά σε μια περίοδο κρίσης δεν είναι δυνατόν οι πολιτικοί κάθε βαθμίδας να διατηρούν εκτός Ελλάδας τους κύριους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Ελπίζουμε ότι όλοι οι Βουλευτές θα συνηγορήσουν ώστε να δοθούν τις επόμενες μέρες οριστικές και ξεκάθαρες απαντήσεις.

Το Ποτάμι της Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Η Νίκη Λευκάδας συγχαίρει τον Τηλυκράτη
Επομενο αρθρο
Παραλία Εγκρεμνών: Τα διαμάντια είναι παντοτινά! [video]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.