HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΟλοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας (φωτό+video)

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ρωσικής Εβδομάδας (φωτό+video)

Κατάθεση Στεφάνων και συναυλία της μπάντας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Ολοκληρώθηκαν χτες το βράδυ οι εκδηλώσεις της ρωσικής εβδομάδας στη Λευκάδα. Στις 7:00 έγινε  η προγραμματισμένη κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των πεσόντων.   Τους εθνικούς ύμνους των δυο χωρών παιάνισε η μπάντα του στόλου της Μαύρης θάλασσας. Στεφάνια κατέθεσαν εκτός από τους Ρώσους αξιωματούχους, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Χαλικιάς και ο Δήμαρχος κ. Δρακονταειδής.

Όσοι είχαμε παρακολουθήσει την περσυνή εμφάνιση της μπάντας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας γνωρίζαμε ότι πρόκειται για μια σπουδαία μουσική εκδήλωση. Την ίδια εντύπωση αποκομίσαμε και φέτος αφού η μπάντα είναι μια μουσική ορχήστρα υψηλών αξιώσεων, χαρακτηριστική ενός λαού με καλλιτεχνική παιδεία και σημαντική πολιτιστική κουλτούρα. Οι Ρώσοι για μια ακόμα χρονιά ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά την πλατεία.

Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομη εμφάνιση αντιπροσωπευτικών τμημάτων των χορευτικών σωματείων του νησιού. Τραγούδησε η Αγιομαυριτικη παρέα.

Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τη δεξίωση στο Moskva στην οποία πήραν μέρος 25 άτομα. Το Ρωσικό πλοίο θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί.

Μετά τις φωτογραφίες ακολουθούν δυο ερασιτεχνικά βίντεο.

Προηγουμενο αρθρο
Στιγμές του Σεπτέμβρη στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Πολιτική εκδήλωση της ΝΕ Λευκάδας ΠΑΣΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.