HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας για την Οδική Ασφάλεια

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας για την Οδική Ασφάλεια

Κέρκυρα, 3 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας για την Οδική Ασφάλεια

Έκθεση τροχαίας με σκοπό την ενημέρωση των μικρών μαθητών για την οδική ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από την Τρίτη 30.09.2014 έως και σήμερα Παρασκευή 3.10.2014, στην Λευκάδα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου Λευκάδας και η διοργάνωση της εντάσσεται στο πλέγμα των πρωτοβουλιών που λαμβάνονται από τις Υπηρεσίες Τροχαίας των Ιονίων Νησιών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ¨Πάνος Μυλωνάς¨ και την συνδρομή της Πρωτοβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Λευκάδας και ήταν επικεντρωμένη στην ενημέρωση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων του νησιού.

Την έκθεση επισκέφθηκαν περισσότεροι από 500 μαθητές και κατά την διάρκεια της, τους δόθηκε η δυνατότητα να εξοικειωθούν με χρήσιμους κανόνες οδικής συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθούν στις καθημερινές δραστηριότητες τους.

Παράλληλα σήμερα το πρωί αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σε κεντρικά σημεία της πόλης του νησιού, ενώ προγραμματίζονται αντίστοιχες ενημερωτικές ενέργειες και το επόμενο χρονικό διάστημα στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση και άλλων επαγγελματικών και ηλικιακών ομάδων.

Προηγουμενο αρθρο
Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση από το τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αλεξάνδρου
Επομενο αρθρο
Στις Γειτονιές του Κόσμου: Στην Αλάσκα των θαυμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.