HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: «Ο εκπαιδευτικός του Σήμερα ονειρεύεται το σχολείο του Αύριο».

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο: «Ο εκπαιδευτικός του Σήμερα ονειρεύεται το σχολείο του Αύριο».

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ
ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ
ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ «ΔΙΑΥΛΟΣ»

Στρ. Τσέγιου 9
ΤΗΛ:26450-24248 ΦΑΞ:26450-23176
Εmail: keprolef@otenet.gr

Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017, το βιωματικό σεμινάριο του Κέντρου Πρόληψης «ΔΙΑΥΛΟΣ» για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τε τίτλο: «Ο εκπαιδευτικός του Σήμερα ονειρεύεται το σχολείο του Αύριο». Το σεμινάριο συντόνισε από το Κέντρο Πρόληψης, η κα Σοφία Ασπρογέρακα- Αργύρη, Κοινωνική Ανθρωπολόγος –M.Ed.

Στις 4 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι εκπαιδευτικοί με πυξίδα τις έννοιες και τις αρχές της Καταξιωτικής Διερεύνησης, συνδέθηκαν με τους ομότιμούς τους, αναγνώρισαν τα προσωπικά αποθέματα της δύναμής τους, αναπλαισίωσαν τις δυσκολίες τους μέσα από νέα ερεθίσματα και ονειρεύτηκαν το σχολείο που θα επιθυμούσαν όλοι να είναι μέρος του… εκπαιδευτικοί , μαθητές , γονείς , κοινότητα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή τους, τους 12 εκπαιδευτικούς από τα σχολεία: 1ο ΕΠΑΛ, εσπερινό ΕΠΑΛ, Ειδικό Σχολείο, Γυμνάσιο Μεγανησίου, Γυμνάσιο Καρυάς, Μουσικό Σχολείο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στους δ/ντες του 1ου ΕΠΑΛ κ.Στάμου και του εσπερινού ΕΠΑΛ κ. Χαλικιόπουλο, που και οι ίδιοι επέλεξαν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μαζί με τους συναδέλφους τους.

ΑΠΟ ΤΟ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ
«ΔΙΑΥΛΟΣ»

Προηγουμενο αρθρο
Την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στο Μεγανήσι καταγγέλλει ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς
Επομενο αρθρο
Η οικογένεια Φερεντίνου και το πατρικό σπίτι του Δημοτσέλιου στο Σπαρτοχώρι Μεγανησίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.