HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟμπρελίτσα κοκτέιλ με μικροκάμερα παρουσιάζει ο Βαρουφάκης στο Eurogroup

Ομπρελίτσα κοκτέιλ με μικροκάμερα παρουσιάζει ο Βαρουφάκης στο Eurogroup

Η «χλιαρή» αντίδραση που προκάλεσαν οι ιδέες για τους ερασιτέχνες πράκτορες που θα καταγράφουν τα περιστατικά φοροδιαφυγής, οδήγησαν τον υπουργό Οικονομικών στην απόφαση να κάνει ακόμα πιο συγκεκριμένη την πρότασή του

2

Επίδειξη της τεχνικής παρακολούθησης των παράνομων beach bar που δεν κόβουν αποδείξεις, αναμένεται να κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο Eurogroup, προκειμένου να υποστηρίξει την πρότασή του μπροστά στους εταίρους.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, θα παρουσιάσει την περίφημη «ομπρελίτσα κατάσκοπο». Μια φαινομενικά συνηθισμένη χάρτινη ομπρελίτσα για καλοκαιρινά κοκτέιλ, που όμως θα είναι εφοδιασμένη με ασύρματη συσκευή παρακολούθησης.

Έτσι, ο εκπαιδευμένος τουρίστας, η νοικοκυρά ή ο φοιτητής, που θα θελήσει να καταγράψει την παράνομη δραστηριότητα σε ένα beach bar, δεν θα χρειάζεται να κρύβει την καλωδίωση του κάτω από ρούχα, κινώντας έτσι τις υποψίες του μαγαζάτορα ή του μπάρμαν.

Οι ερασιτέχνες κατάσκοποι, απλώς θα αντικαθιστούν την ομπρελίτσα στο κοκτέιλ που παράγγειλαν, με μια πανομοιότυπη, με ευρυγώνιο φακό η οποία θα μεταδίδει κάθε ύποπτη κίνηση του ταμείου, στα κεντρικά γραφεία του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Έλληνα υπουργό, βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο η ιδέα να εφοδιαστούν με αντίστοιχη μικροκάμερα και μερικά ειδικά εκπαιδευμένα έντομα. Ειδικά οι υπέρβαρες μύγες του Αυγούστου (τότε δηλαδή που οργιάζει η φοροδιαφυγή), καθώς και αλογάκια της Παναγίας.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

πηγή: www.protagon.gr

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας και εκπαιδευτικά προγράμματα στη Λευκάδα από 09/03 έως 16/03/2015
Επομενο αρθρο
Δραστηριότητες Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.