HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΟρφέας Λευκάδας: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην αγορά – συναυλία μικρών και μεγάλων ταλέντων

Ορφέας Λευκάδας: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην αγορά – συναυλία μικρών και μεγάλων ταλέντων

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΚΟΡΠΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ» ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ!

Χαρά και γιορτινή ατμόσφαιρα σκόρπησαν τα παιδιά της παιδικής χορωδίας και του παιδικού χορευτικού του “Ορφέα” σε όλη την αγορά της Λευκάδας όπου τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα συνοδευόμενοι από τους δάσκαλους τους Ελένη Περδικάρη, Δήμητρα Χατζηπαππά και Χάρη Οικονόμου. Τα μέλη του ΔΣ μοίραζαν τις ευχετήριες κάρτες του Ορφέα σε όλα τα καταστήματα και σε όλους τους φίλους του “Ορφέα” και ευχαρίστησαν προσωπικά για την στήριξη που απολαμβάνει ο “Ορφέας” όλα αυτά τα χρόνια από την κοινωνία της Λευκάδας.

Το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων μετέφεραν τα παιδιά και στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου όπου τραγούδησαν τα παραδοσιακά κάλαντα. Στην συνέχεια όλοι μαζί γιόρτασαν στο κτίριο του «Ορφέα».

Ο «Ορφέας» Λευκάδας σας εύχεται καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος 2020.

«Ορφέας» Λευκάδας – για να διατηρείται η παράδοση και για να μαθαίνουν τα παιδιά μας…

———
Η χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» με τα μικρά αλλά μεγάλα ταλέντα του!

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη συναυλία του «Ορφέα» Λευκάδας την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019. Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης μουσικών οργάνων και της παιδικής-νεανικής χορωδίας εκτέλεσαν διάφορα κομμάτια με κιθάρα, πιάνο, βιολί ή μαντολίνο και εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους. Γονείς και φίλοι του «Ορφέα» ήρθαν να απολαύσουν και να θαυμάσουν όλα παιδιά, τα οποία μαζί με τους δασκάλους τους και με πολύ μεράκι και αγάπη για την τέχνη κατάφεραν να παρουσιάσουν ένα τόσο ωραίο αποτέλεσμα επιβεβαιώνοντας πως η μουσική επηρεάζει θετικά τον συναισθηματικό κόσμο των παιδιών, βοηθά στην ανάπτυξή τους και στη διαμόρφωση μιας ισορροπημένης προσωπικότητας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται τόσο στο Τμήμα Εκμάθησης Μουσικών Οργάνων όσο και στην Παιδική-Νεανική Χορωδία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους γονείς που εμπιστεύονται στον «Ορφέα» την μουσική παιδεία των παιδιών τους, τα παιδιά για το άριστο αποτέλεσμα, τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου κο Κονιδάρη για την φιλοξενία της εκδήλωσης στο χώρο του Μουσικού Σχολείου.

Πολλά συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους καθηγητές, Βανέσσα Αθανασίου (βιολί), Μαρία Γιαννικοπούλου (κιθάρα), Δημήτρη Γιαννικόπουλο (κιθάρα), Χάρη Οικονόμου (κιθάρα), Ελένη Περδικάρη (πιάνο – Παιδική-Νεανική Χορωδία), Κώστα Τσίντζα (μαντολίνο).

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το Ζαχαροπλαστείο “Il Sapore”, το φούρνο «Αργυρός» και τον φούρνο του «Σάκη» για το γλυκό κέρασμα που προσέφεραν στους μικρούς και μεγάλους μουσικούς του «Ορφέα».

Εκ του ΔΣ

Προηγουμενο αρθρο
«Συνάντηση Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας με την Περιφερειάρχη και Γεν. Περ. Αστυνομικό Διευθυντή»
Επομενο αρθρο
Ιστορία Χριστουγεννιάτικη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.