HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟυρά 30 χιλιομέτρων πριν την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Ουρά 30 χιλιομέτρων πριν την γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

1

Εκατοντάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί επί ώρες στην κίνηση, για μια διαδρομή 20 λεπτών – Έξι νεκροί σε τροχαία μέσα σε λίγες μόνο ώρες – Με κακοκαιρία η επιστροφή σε πολλά σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Κορυφώνεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, ενώ σε ισχύ βρίσκονται αυξημένα μέτρα της Τροχαίας σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της χώρας.

Το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων στις Εθνικές Οδούς διεξάγονταν ομαλά, ωστόσο, από το μεσημέρι οι εκδρομείς που επιστρέφουν από τις διακοπές του Πάσχα στο κλεινόν άστυ, υφίστανται μεγάλη ταλαιπωρία.

Πιο αναλυτικά, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από τις 15.00 στην εθνική οδό με σημείο αφετηρίας της κίνησης τον κόμβο στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την Τροχαία Μεσολογγίου η κυκλοφοριακή συμφόρηση σταματά στον κόμβο Περιθωρίου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση σε όλο το εθνικό οδικό δίκτυο.

Για μία απόσταση 23,9 χιλιομέτρων, όπου υπό κανονικές συνθήκες κανείς θα οδηγούσε για 20 λεπτά, εκατοντάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί για ώρες στην κίνηση με τους άνδρες της Τροχαίας να βρίσκονται επί ποδός για να διευκολύνουν τη διέλευσή τους και να αποτρέψουν τυχόν ατυχήματα.

6Η κίνηση αυξάνεται όσο οι ώρες περνούν, ενώ σε πολλές περιοχές της χώρας οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με άσχημες καιρικές συνθήκες.

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον κόμβο Αμφιλοχίας

Μέχρι και τα τρία χιλιόμετρα φθάνει η ουρά των οχημάτων στον κόμβο της Αμφιλοχίας.

3

Όλη η κίνηση της προηγούμενης Μεγάλης Εβδομάδας συσσωρεύτηκε σήμερα με την επιστροφή των εκδρομών του Πάσχα στον κόμβο της πόλης. Στα τρία χιλιόμετρα φθάνει το μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα από τον κόμβο και κατά μήκος της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Αντιρρίου, ενώ μέχρι το ένα χιλιόμετρο έφθασε η ουρά τον οχημάτων από τη δυτική είσοδο Λευκάδας – Αντιρρίου. Ισχυρή δύναμη της Τροχαίας γύρω από τον κόμβο και σε όλο το μήκος της Ν. Στράτου διευκολύνει στο μέτρο του δυνατού τη διέλευση των οδηγών.
Από τις 3 το απόγευμα η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά.

Πηγες: www.agriniopress.gr, e-maistros.gr

Προηγουμενο αρθρο
O Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας θα συμμετέχει σε αγώνες για την πρόκριση στην Εθνική
Επομενο αρθρο
Tο τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αλεξάνδρου καλεί τους πολίτες της περιοχής σε Γενική Συνέλευση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.