HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟ Άγγλος τραυματίας που ζούσε στη Λευκάδα έχασε την μάχη-Δωρεά οργάνων στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα

Ο Άγγλος τραυματίας που ζούσε στη Λευκάδα έχασε την μάχη-Δωρεά οργάνων στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα

«Στις 9 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας ο 68χρονος Άγγλος ποδηλάτης, σοβαρά τραυματισμένος. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.Ο τραυματίας ζούσε μόνιμα στη Λευκάδα. Βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι στο δρόμο μετά τους Τσουκαλάδες κοντά στα Πευκούλια».

Μία ακόμη πράξη προσφοράς… Η μέγιστη! Άγγλος που άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων, χάρισε ζωή και χαμόγελα σε άλλους συνανθρώπους μας. Ο Άγγλος ηλικίας 70 ετών, είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο των Ιωαννίνων από την Λευκάδα όπου διέμενε. Ήταν πολυτραυματίας μετά από πτώση που είχε.

Παρά την προσπάθεια των γιατρών δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη. Οι συγγενείς του, όμως βρήκαν το κουράγιο και την δύναμη να προχωρήσει στην σπουδαία πράξη προσφοράς. Ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα» και μετά από μαραθώνια προσπάθεια τόσο των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, του Αναισθησιολογικού Τμήματος και του Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, όσο και της ειδικής ομάδας Μεταμοσχεύσεων του Π.Γ.Ν. Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε η δωρεά οργάνων.

Πηγή: epiruspost.gr

Προηγουμενο αρθρο
Επισκέψεις Θανάση Καββαδά σε Ειδικό Σχολείο, ΚΔΑΠ μεΑ, ΚΑΠΗ και Γηροκομείο
Επομενο αρθρο
Άτιμη «κενωνία», άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους κατεβάζεις! *

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.