HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής

Ο Αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής

Για δεύτερη χρονιά φέτος η Φιλαρμονική ανοίγει το αποκριάτικο ξεφάντωμα. Την Τσικνοπέμπτη στην αίθουσα «Πάνθεον», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Φιλαρμονικής. Και όπως ήταν φυσικό και αναμενόμενο, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στον αστερισμό του Κινέζικου δράκου ήταν αφιερωμένος ο διάκοσμος της αίθουσας καθώς και η υποδοχή. Η αίθουσα γέμισε με κόσμο άλλοι μασκαρεμένοι και άλλοι όχι. Όλοι όμως, πιστοί στο ετήσιο ραντεβού τους με τον αποκριάτικο χορό του ιστορικότερου σωματείου του νησιού.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Βασίλης Προδρομίτης στο ξεκίνημα της βραδιάς απηύθυνε χαιρετισμό και απάγγειλε ένα σατυρικό ποίημα του Βούλη Βρεττού.

Το μουσικό πρόγραμμα ξεκίνησε, όπως ήταν φυσικό, με την μπαντίνα του σωματείου, ακολούθησε το σχήμα «απ΄τον Πόντε και μέσα», αποτελούμενο από μουσικούς που έχουν αναδειχτεί και έχουν υπηρετήσει τη Φιλαρμονική, για να ολοκληρωθεί με λαϊκούς τραγουδιστές και οργανοπαίχτες, που κράτησαν αμείωτο το κέφι.

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση νέου Τουριστικού Οδηγού του Δήμου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Πολυπληθής συμμετοχή του ΑΣΛ Φίλανδρου στον Ημιμαραθώνιο Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.