HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΟ Γάτος της Βουλής!

Ο Γάτος της Βουλής!

Ανεβαίνοντας σήμερα το απόγευμα τη Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Βουλής αντίκρισα να κάθεται στην είσοδο του πάρκινγκ, ένας πολύ όμορφος γάτος.

15

Όπως βλέπετε είναι αφρατούλης, με καθαρό άσπρο-γκρι τρίχωμα και όμορφα πράσινα μάτια. Το γεγονός ότι βρισκόταν εκεί μου κίνησε την περιέργεια και ρώτησα τον φρουρό που βρισκόταν διπλά του, να μάθω περισσότερα.

Όπως μου είπε, ο γάτος λέγεται Tommy και είναι 5 χρόνων. Η ουρά του είναι σπασμένη από παλιό τροχαίο. Ό Tommy έδειχνε να είναι φιλικός με τον φρουρό αφού όπως μου εξήγησε εκείνος τον έχει μεγαλώσει.

Φάνηκε εξοικειωμένος με τη φωτογράφηση. Καθόταν ήσυχος, αν και διέκρινα κάποιες φορές μια υπεροψία στις πόζες του. Δεν είναι μικρό πράγμα να ελέγχεις την είσοδο της Βουλής!

16

Ο Tommy είναι αρκετά παχουλός, δείχνει καλοταϊσμένος. Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω ποιος φροντίζει την διατροφή του. Καθόλου απίθανο να υπάρχει ειδικό κονδύλι στον προϋπολογισμό της Βουλής για την σίτισή του!

20

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, χαλάλι του, τα χρήματα φαίνεται ότι «πιάνουν τόπο»! Δεν πάνε χαμένα όπως σε πολλές άλλες περιπτώσεις…

Ελεάννα Ματαράγκα

Προηγουμενο αρθρο
Παρουσίαση διαδυκτιακού τόπου σχετικά με τον περιβαλλοντικό πλούτο των Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Δωρεά Πέτρου και Νίτας Αργύρη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.