HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΟ Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στα Γιάννενα

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας στα διασυλλογικά πρωταθλήματα στα Γιάννενα

Τα παιδιά του Γ.Σ. Λευκάδας πήραν μέρος σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα σε διάστημα μίας εβδομάδας. Πρώτα το Σάββατο 17/5/2014 , πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, το διασυλλογικό πρωτάθλημα πανπαίδων-πανκορασίδων α΄, το οποίο ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 19/5, λόγω βροχής.

Το προηγούμενο Σάββατο, 24/5/2014 πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων επίσης στα Γιάννενα. Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:

Α. Πρωτάθλημα Πανπαίδων – Πανκορασίδων α΄

1η στα 80μ με εμπόδια η Ζακυνθινού Θάλεια
1η στο ακόντιο η Φίλιππα Νεφέλη
2ος στα 150μ ο Ροντογιάννης Θεόφιλος
2η η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×80μ ΠΠΑ΄ αποτελούμενη από τους Ζαμπέλη Κων/νο, Αποστόλου Χρήστο, Μπάκα Χρήστο και Ροντογιάννη Θεόφιλο
3η στο ύψος η Ιωακειμίδου Γεωργιάννα
3η στη σφαίρα η Ντίνου Λήδα
3η στο ακόντιο η Πάντου Στεφανία
3η η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×80μ ΠΚΑ΄ αποτελούμενη από τις Φίλιππα Νεφέλη, Λογοθέτη Πηνελόπη, Ιωακειμίδου Γεωργιάννα και Ζακυνθινού Θάλεια.

Β. Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

1η στα 100μ με εμπόδια η Ζακυνθινού Θάλεια
2η στο ακόντιο η Φίλιππα Νεφέλη
2ος στη σφαίρα ο Καρύδης Άγγελος
2ος στο ακόντιο ο Κοντογεώργης Χαράλαμπος
2ος στο ύψος ο Ροντογιάννης Ζώης
2η η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ Παίδων αποτελούμενη από τους Αποστόλου Χρήστο, Μπουρσινό Δημήτρη, Μπάκα Χρήστο και Ροντογιάννη Θεόφιλο
3ος στη δισκοβολία ο Καρύδης Άγγελος
3η η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×100μ κορασίδων αποτελούμενη από τις Φίλιππα Νεφέλη, Λογοθέτη Πηνελόπη, Μπότση Μαριλένα και Ζακυνθινού Θάλεια.

Με αυτούς τους αγώνες τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιόδου, όσον αφορά τα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Οι επόμενοι αγώνες θα είναι τα πανελλήνια πρωταθλήματα, του Ιουνίου και του Ιουλίου, στα οποία προκρίθηκαν έξι από τους αθλητές μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το ΔΣ, οι αθλητές και οι προπονητές του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Λευκάδας, που είναι πάντα δίπλα μας και τους χορηγούς της διοργάνωσης των 4ων Ιόνιων Αγώνων Στίβου, οι οποίοι δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθειά τους. Εκφράζουμε λοιπόν, μέσω αυτής της επιστολής, τις ολόψυχες ευχαριστίες μας στους:

– Σχολή οδηγών και ταχυπλόων σκαφών «ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ Ε.Π.Ε.»
– Φαρμακείο ΑΛΕΞ. ΚΟΛΥΒΑ
– ΠΑΝ. ΧΑΡ. ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ Οικοδομικά υλικά
– ΝΤΕΛΗΜΑΡΗ σαλάμι Λευκάδας
– ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ΑΕ ξυλεία
– ΚΤΗΜΑ ΓΑΖΗΣ
– Κέντρο Δίαιτας & Αισθητικής ΕΛΕΥΘ. ΚΟΛΥΒΑ & ΣΙΑ ΕΕ
– NIDRI STAR I & II Ημερήσιες κρουαζιέρες
– TASTE & COFFEE καφέ σνακ
– ΦΑΤΟΥΡΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ασφάλειες ζωής
– DALTONS ψητοπωλείο
– GELLINO ΦΡΑΤΖΟΛΙΝΟ πρατήριο άρτου
– ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Κρεοπωλείο
– Πρότυπο κέντρο λογοθεραπείας ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΓΑΒΡΙΛΗ
– ΜΑΡΜΑΡΑ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Θανάση Καββαδά από το ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΤΩΝ ΚΑΒΒΑΔΑΣ για τα νερά και τα ισοτονικά που μας παρείχε, τον Αριστείδη Κονιδάρη του JACOBS espresso για τους ωραίους καφέδες που μας προσέφερε και τους εθελοντές μας που με πολύ κέφι και χαρά βοήθησαν καθοριστικά στη διεξαγωγή των αγωνισμάτων.
Ξεχωριστή θέση κατέχει ο Όμιλος Λαϊκών Χορών ΠΗΓΑΣΟΣ Λευκάδας με τα τρία υπέροχα κορίτσια του που για τέταρτη συνεχόμενη φορά ήταν εκεί με τις παραδοσιακές στολές τους και έδωσαν, όπως πάντα, μια ιδιαίτερη νότα στις απονομές των μεταλλίων.

Τέλος, ευχαριστούμε το Παναγιώτη Κουνιάκη και τον ραδιοφωνικό σταθμό PRISMA 95.1, που ήταν εκεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μετέδιδε ζωντανά τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας σχόλια και παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και προσδοκούμε σε συνέχιση και διεύρυνση αυτών των συνεργασιών ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους συμπολίτες και τα παιδιά μας ωραίους αγώνες!

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος
Σπυρίδων Τ. Μεσσήνης

Προηγουμενο αρθρο
ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ
Επομενο αρθρο
Παρουσίαση βιβλίου από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.