HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΟ Δήμος για τη χτεσινή, μικρής έκτασης, πυρκαγιά στη Γύρα

Ο Δήμος για τη χτεσινή, μικρής έκτασης, πυρκαγιά στη Γύρα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
www.lefkada.gov.gr
τηλ. 2645360500
2645360584
Λευκάδα, 21 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, την Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 στις 16.15, σε μικρή έκταση με χαμηλή θαμνώδη βλάστηση στην περιοχή «Σαλίγκαρος» στη Γύρα. Κατόπιν συνεννόησης με την Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσε το όχημα του Δήμου Λευκάδας που χρησιμοποιείται για την πλύση των κάδων και ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Πάνος Γαζής. Το συγκεκριμένο όχημα είναι εξοπλισμένο με πυροσβεστική εγκατάσταση και διαθέτει δύο δεξαμενές αποθήκης νερού συνολικής χωρητικότητας 8 κυβικών μέτρων και συνέβαλε καθοριστικά στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς.

Η συγκεκριμένη φωτιά αποτέλεσε μια πολύ καλή άσκηση ετοιμότητας του Δήμου στην αντιμετώπιση παρόμοιων συμβάντων. Η συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, και η Πολιτική Προστασία του Δήμου συγχαίρουν τον Διοικητή και όλο το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας για την άμεση και γρήγορη αντιμετώπιση όλων των τελευταίων περιστατικών. Συγχαίρουμε και τον υπάλληλο του Δήμου, κ. Παντελή Δευτεραίο, μοναδικό χειριστή του οχήματος, για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της Πολιτικής Προστασίας.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Το Πανηγύρι του Αη Λιά στην Εγκλουβή Λευκάδας
Επομενο αρθρο
X.A. Λευκάδας: Όταν το μνημόνιο έρχεται από «αριστερά» το βαφτίζουν...συμφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.